Storm Play - Her 30 Dakikada Bolts- Etherium-Bitcoin ( Mobil Uygulama - App )

Başlatan danger_pc, 30 Ocak 2016, 10:44:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kamrey

manjimurai

https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

Kamrey

we are working on adding more products to our platform, as a small company many of our current offers are mostly US based.. Please stay tuned.

hatası alıyorum.

breakheart

2 sene evvelki yorumda pc de olmuyor denmiş , şimdi oluyormu ?  malum ben duble severim de;)

Kamrey

Alıntı yapılan: breakheart - 12 Mayıs 2018, 12:11:56
2 sene evvelki yorumda pc de olmuyor denmiş , şimdi oluyormu ?  malum ben duble severim de;)

bilgisayar için bir program var onu ındırıp yapan varmıs ben denemedım baska bir forumda denk gelmıstım.

breakheart

Alıntı yapılan: Kamrey - 12 Mayıs 2018, 12:18:29
bilgisayar için bir program var onu ındırıp yapan varmıs ben denemedım baska bir forumda denk gelmıstım.
çok iyi o zaman sistemi bir kontrol edelim bakalım, sıkıntı yaratmam derse buna da el atayım. ne kadar çok site o kadar icraat

Kamrey

Alıntı yapılan: breakheart - 12 Mayıs 2018, 12:24:33
çok iyi o zaman sistemi bir kontrol edelim bakalım, sıkıntı yaratmam derse buna da el atayım. ne kadar çok site o kadar icraat

Tabi beklerim :)

celil1986

Salam abi sizin referans kudunuzu yazdim uye olurker referansiniz oldum celil1986 ozelden coinbese btc hesabimi yollayacakim coinbese malimide yollayacakim sizden odulumu bekliyorum

manjimurai

Alıntı yapılan: celil1986 - 14 Mayıs 2018, 22:10:55
Salam abi sizin referans kudunuzu yazdim uye olurker referansiniz oldum celil1986 ozelden coinbese btc hesabimi yollayacakim coinbese malimide yollayacakim sizden odulumu bekliyorum

kayıtı ne zaman gerceklestiridiniz ?
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

Kamrey

:) storm artık bende calısmıyor destek e mesaj atsam da neden kaynaklandığını bulamadılar . Çık tekrar gir sil tekrar yükle falan hepsini yaptırdılar ama aynı tas aynı hamam.