Eobot (SCAM)

Başlatan VoSToK, 01 Şubat 2016, 14:11:38

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

VoSToK

(scm)

erenyener

Bu site ödeme yapıyormu ya :D 2013 den berri hesap var bitcoin kazıyoruz durmadan

Mucahid

Yatırım/kazanç durumu nedir?

Bu arada siteyi araştırdım domain 6 Ekim 2009 da oluşturulmuş.Yani 6 yıldan fazla.Daha önceden site ne için kullanılıyordu.2012'den beri aktif demişsiniz de?

VoSToK

Alıntı yapılan: erenyener - 01 Şubat 2016, 14:15:45
Bu site ödeme yapıyormu ya :D 2013 den berri hesap var bitcoin kazıyoruz durmadan

Yapıyor talep etmedin mi hiç. 2013 ten buyana baya coin birikmiştir. Belki kiraladığın makine tedavülden kalktı :)

erenyener

Mucahid

VoSToK

Alıntı yapılan: Mucahid - 01 Şubat 2016, 14:19:55
Yatırım/kazanç durumu nedir?

Bu arada siteyi araştırdım domain 6 Ekim 2009 da oluşturulmuş.Yani 6 yıldan fazla.Daha önceden site ne için kullanılıyordu.2012'den beri aktif demişsiniz de?

Ben 2012 den beri biliyorum o yüzden yazdım. Roi süresi değişkenlik gösteriyor sabit bir oran yok makine bakım masrafları elektirik masrafları vs düşülüyor kısacası değişkenlik gösteriyor. ÖYle diğer sahta bulut siteler gibi yatırıp 3 ay sonra çıkartıp kara geçiren bir site değil onu belirteyim.

VoSToK

erenyener

Hesabı açıp bitcoine tıklamışım bende diyorum bu sayaç neden 3 yıldır oynamıyor -:)) :DD

Mucahid

Alıntı yapılan: VoSToK - 01 Şubat 2016, 14:25:07
Ben 2012 den beri biliyorum o yüzden yazdım. Roi süresi değişkenlik gösteriyor sabit bir oran yok makine bakım masrafları elektirik masrafları vs düşülüyor kısacası değişkenlik gösteriyor. ÖYle diğer sahta bulut siteler gibi yatırıp 3 ay sonra çıkartıp kara geçiren bir site değil onu belirteyim.

Ortalama olarak kaçıncı aydan sonra kâr ediliyor sistemden?