Eobot (SCAM)

Başlatan VoSToK, 01 Şubat 2016, 14:11:38

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sdkara1

Açıkcası roi süresi uzun olan sitelere güvenim daha çoktur.Eobot kullanırken bir coin üzerine odaklanarak süremi tamamladıktan sonra kar etmeyi beklemiyorum, değerinin yükseleceğini düşündüğüm coini kazıyorum. Örneğin; Doge fiyatı anlık olarak $0.00368 5-5,5 aylık vade de fiyatının $0.01 dolaylarına çıkmasını bekliyorum, o süreye kadar doge kazmayı düşünüyorum, yatırımım 40.000 DOGE değeri 151 USD , aylık ortalama DOGE kazancım 1200DOGE, 4 ay sonra elimde biriken DOGE miktarı; 4800 DOGE değerinin $0.009'a çıktığını varsayarsak değeri $43, elimde bulunan 10 yıl kontratlı 1 ghs 24 saatlik exchange ettiğimde 2000, elimde bulunan 300 ghs 50sini exchange ettiğimde ise 100000 yapar 24 saatte getirisi ortalama 12000 DOGE değeri $108 , 108*6 $648+$43 = $691. Planlarıma göre 4 ay sonrasında $540 kar elde edeceğim.
Hesaplamaları kafadan yaptığımdan dolayı hatalar olabilir arkadaşlar, sadece eobot kullanırken kullandığım mantığı anlatmaya çalıştım. Yatırımı yapıp beklemeyeceğiz yatırımı yapıp yatırımın içerisinde yatırım yapacağız.
Herkese bol kazançlar..

nur3333

SLM..Konuyla ne kadar alakalı bilemiyorum ama,bir sorun yaşıyorum yardım edebilecek var mı acaba..yedegini ve dışarı aktarımını flaş diske yaptığım coin cüzdanım bilgisayarım çöküp zorunlu format yeyince, coin wallet adresim de değişti ve yeni cüzdanımda coinlerim görünmüyor..ne yapabilirim..eski cüzdanıma nasıl ulaşıp coinlerimi görebilirim...tsk..

lakorpa

Alıntı yapılan: nur3333 - 21 Mart 2018, 20:35:49
SLM..Konuyla ne kadar alakalı bilemiyorum ama,bir sorun yaşıyorum yardım edebilecek var mı acaba..yedegini ve dışarı aktarımını flaş diske yaptığım coin cüzdanım bilgisayarım çöküp zorunlu format yeyince, coin wallet adresim de değişti ve yeni cüzdanımda coinlerim görünmüyor..ne yapabilirim..eski cüzdanıma nasıl ulaşıp coinlerimi görebilirim...tsk..

yedk olarak wallet dosyası aldığınızı söylüyorsunuz cüzdanı tekrar senkronize ettikten sonra open wallet deyip  kayıtlı olan eski adresininzi göstermeniz yeterli

eğer sorununuzu yanlış anlamadıysam

wmlord

10 yıl kontratlı 2.89 GHS 4 gücüm vardı. Sabah 24 saatlik kontrata çevirdim. 5447 GHS 4 güç verdi. 24 saatin sonunda elimde 2.4 GHS 4 kalıyor.
0.5 GHS 4 kaybım oluyor. Haydi %5 fee aldı. Geri kalan %15 kayıp neden? Bir de Coin kazsam extra fee de olacak...

lakorpa

Alıntı yapılan: wmlord - 22 Mart 2018, 22:10:53
10 yıl kontratlı 2.89 GHS 4 gücüm vardı. Sabah 24 saatlik kontrata çevirdim. 5447 GHS 4 güç verdi. 24 saatin sonunda elimde 2.4 GHS 4 kalıyor.
0.5 GHS 4 kaybım oluyor. Haydi %5 fee aldı. Geri kalan %15 kayıp neden? Bir de Coin kazsam extra fee de olacak...

siz değişimi yaptığınızda aldığınız güç mevcut btc fiyatıyla 1$ lık kazım yapıyordu 24 saatlik kiralama süresinde oluşan dalgalanmalar var örneğin btc yükseldi 1g/s 90 cent idi bir anda 1,10 oldu bu kazdığınız miktarı değiştiriyor +/- olarak garp bir site eobot ileride değerlenir diye kazım yapmak en doğru strateji bence

lakorpa

eobot ta 1gh hız 0.44$ a kadar düştü yatırım yapmalı mı yoksa beklemeli mi çok kararsızım

sdkara1

@lakorpa hocam fiyat kırılması beni biraz endişelendiriyor açıkçası. Karar sizin hocam, kararınızı etkileyemem.

lakorpa

Alıntı yapılan: sdkara1 - 27 Mart 2018, 23:28:57
@lakorpa hocam fiyat kırılması beni biraz endişelendiriyor açıkçası. Karar sizin hocam, kararınızı etkileyemem.

ben de endişemi dile getirdim aslında  7K civarında bitcoin bu rakamlar seviyesinde 1$ kadar oluyordu birim güç +10 yıla çıkarılması madencilik garip bir noktaya evrildi yeni çıkan shit coinleri kazıyorum büyük çoğunluğu işlemci madenciliğini destekliyor bir iki proje okudum asic vs. için önlem almaktan bahsediyorlar bazı yeni coinler sadece işlemci ile kazılabiliyor şahsen işin ilk çıkış amacına en uygun olanın bu olduğunu düşünenlerdenim  fakat bulut madenciliği siteleri BTC   bağımlısıdırlar ne yazık ki twitter yasağı ayrıca olumsuz etki yapacaktır gibi hep olumsuz haberler birikti

nebu

Siteye devam eden kaç kişi var bilemiyorum ama zamanında yatırım yapanlar güzel paralar kazandı ve halen kazanıyor. Site exchance komisyonlarından köşe durumda zaten :) 24 saatlik SHA-256 4.0 deneme gibi bir niyetim var. Denedikten sonra sonucu burada paylaşırım. Gerçi konu sahibi ya da devam eden bir arkadaş sitenin gidişatı hakkında bilgi ve tüyolar verse fena olmazdı :g