İlker'in Kazanç Grubu

Başlatan ilkercgul, 05 Şubat 2016, 21:54:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilkercgul

(amp) Konu güncellendi.Yapılan değişiklikler: [spoiler]Referans kazancı hesaplanamadığı gerekçesi ile neobux havuzdan çıkartılmıştır.[/spoiler]

sametseven

Uzun zamandır aktif olmamıştım. Bugün aktif oldum ve @ilkercgul  hocamla konuştuk. Bana $0,12 göndermiştir. Teşekkürler (a)

ilkercgul

utkuberk

ödemen hayırlı olsun yakançiçek  ($$)

silver

theboss41

@ilkercgul teklif hala geçerli midir? ben probux a üye olmayı düşünüyorum ama sürekli tıklama garantisi veremiyorum kabul edersen üye olacağım. zaten kazanç üzerinden işlem yürüteceğinden pek sorun olacağını sanmıyorum yine de senden haber bekliyorum.

ilkercgul

Alıntı yapılan: theboss41 - 14 Mart 2016, 00:21:45
@ilkercgul teklif hala geçerli midir? ben probux a üye olmayı düşünüyorum ama sürekli tıklama garantisi veremiyorum kabul edersen üye olacağım. zaten kazanç üzerinden işlem yürüteceğinden pek sorun olacağını sanmıyorum yine de senden haber bekliyorum.
Evet,halen geçerli :) Ben sizin sayenizde kazandığımın yarısını size veriyorum,tıklama yapmadığınız zaman bir zarar etmiyorum.Sürekli tıklama yapmak gibi bir zorunluluğunuz yok,sonuçta hepimizin bir özel hayatı var bu işlere vakit ayıramadığımız zamanlar oluyor. :)

theboss41

@ilkercgul probux a linkinden üye olundu reklamlar tıklandı...:) hayırlı kazanclar....:)

utkuberk

thebux WeeBux olmuş dizaynıda değişmiş

ilkercgul

Evet,değişmiş.Site admini aynı isimde başka siteler olduğundan dolayı değiştireceğini söylemişti.Benim için ismi pekte önemli değil para kazandırsın yeter :D