İlker'in Kazanç Grubu

Başlatan ilkercgul, 05 Şubat 2016, 21:54:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

utkuberk

eski thebux yeni weebux iyi gidiyor nazar değmesin geliri benim iki aydır aralıksız tıkladığım sitelere ulaştı ($$)

utkuberk

neobux refinden üye oldum yeni email yeni ip vb kayıt ouyordum
We have sent you an email confirmation to each
of the email addresses you provided.
Please check your email and copy-paste the code.
kodlar iki emaildede yok gelmemiş ne yapabilirim tekrardan kod göndermeleri için
spam klasöründede yok

Kamrey

Alıntı yapılan: utkuberk - 19 Mart 2016, 15:24:00
neobux refinden üye oldum yeni email yeni ip vb kayıt ouyordum
We have sent you an email confirmation to each
of the email addresses you provided.
Please check your email and copy-paste the code.
kodlar iki emaildede yok gelmemiş ne yapabilirim tekrardan kod göndermeleri için
spam klasöründede yok

bİ 10 dakika kadar beklemen gerekiyor kod gelmesi için hemen gelmiyor bazen yarım saati buluyor gelmesi

utkuberk

ilkercgul

@kkarsiyakali 'nın dediği gibi bir süre daha bekleyin yine gelmezse sorununuzu ilgili sitenin konusu altına yazın belki daha önce aynı sorun ile karşılaşan vardır.Aklıma başka bir şey gelmiyor :(

Kamrey

Alıntı yapılan: ilkercgul - 19 Mart 2016, 16:07:40
@kkarsiyakali 'nın dediği gibi bir süre daha bekleyin yine gelmezse sorununuzu ilgili sitenin konusu altına yazın belki daha önce aynı sorun ile karşılaşan vardır.Aklıma başka bir şey gelmiyor :(

benim başıma geldi @ilkercgul  tekrar aynı mail ile üye olunca 5 dakika içinde 2 tane onay kodu geliyor.

ilkercgul

($) Kazanç tablosu güncellendi ($)

utkuberk

ikinci defa üye oldum doğru söylüyorsun @kkarsiyakali ancak bundada iki maile kod gelecek dedi yine gelmedi başka mailler geliyor neobuxtaki gelmiyor bekliyelim bakalım teşekkürler

utkuberk

probuxta sabah bereketi
CONGRATULATIONS!
You have just won $0.010!
utkuberk
Mar 20th, 2016 02:31:44   $0.010

utkuberk

neobux referansından üye olundu hergün tıklarım k.adım onkyo1960