Toluna Anket

Başlatan laylaylom400, 10 Mart 2012, 23:17:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sicher

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 03 Kasım 2013, 02:06:18
Tolunada çekiliş varmış şanslıyım bana çıkar diyen varsa kaçırmasın;Son tarih 1 Aralıkmış;

hakan Toluna'nın yeni Ödül Çekilişi'ne katılarak iPhone 5s kazanma şansı yakalayın!

Toluna'nın 3 ayda bir düzenlediği Ödül Çekiliş'e katılarak yepyeni bir iPhone 5s kazanmanın aslında sadece bir tık ötesindesiniz!

iPhone 5s akıllı telefonuna sahip olmak üzere tamı tamına 3 talihli belirleyecek ve tabii ki yine en çok çekiliş biletine sahip olan üyemizi 4. şanslı kazanan ilan edeceğiz!

ŞİMDİ KATILIN!

Her çekiliş bileti 1,000 puan değerindedir. Lütfen kurallar ve şartlar hakkında bilgi edinmek için Ödül Butiği'mizi ziyaret etmeyi ihmal etmeyin.

BEN BAKTIMDA BULAMADIM

hakanatik01

1000 puanın varsa "Ödül Butiğine" gidiyorsun 1 çekiliş hakkı alabilyorsun istiyorsan piyango bileti gibi düşün" ;

FilmsizKalma

hakanatik01

afyonla da kandırabilirlerdi :P
sumercan abi katılmalı bu yarışmaya puanı yoksa 1000 puan yolliyim benim adıma bir bilet alsın :D

Coulers79

Fazla çekilişe girip puanlarınızı iç etmeyin, ha çıkabilir mi çıkabilir.

sicher

Her hesap için tek hesap(toluna) açabiliyoruz ya kendi Bilgisayarımda arkadaşın anketlerini doldurmam benim açımdan sıkıntı olur mu yani bana anket geldiğinde vs

bilalyuzugullu

tek hesap, tek ıp adresi diyorsa sorun olur. benzersiz tek kullanıcı olduğunu anlamasının yoluda ıp dir bence. bu yüzden riske girme derim ben :)

sicher

hakanatik01

Tasarımını değişmiş
Andorid ve Appstore için uygulamaları da gelmiş bu işletim sistemine sahip telfon kullanıcılarının bilgisi olsun.İngilizce uygulama ama güzel bence ben beğendim ilk gelen anketi orda yapıcam şimdik gelmişti ama görmemiştim :P