Toluna Anket

Başlatan laylaylom400, 10 Mart 2012, 23:17:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

neon

Ben 1,5 ay bekledim ödememi  iptal ettiler. Neden iptal ettiniz diye ticket gönderdim adres bilgilerini tam olarak doldur dediler. Adres bilgilerini güncelledikten 1 ay sonra paramı gönderdiler. :)

silver

Alıntı yapılan: neon - 04 Haziran 2015, 15:23:36
Ben 1,5 ay bekledim ödememi  iptal ettiler. Neden iptal ettiniz diye ticket gönderdim adres bilgilerini tam olarak doldur dediler. Adres bilgilerini güncelledikten 1 ay sonra paramı gönderdiler. :)
Çok saçma bir sistemleri var. Halbuki iptal etmeden önce deseler ki adres bilgilerini güncelleyiniz ödeme talebinizi öyle gerçekleştirelim. Ya da ödeme talebini yaparken uyarsa eksik alanları doldurunuz diye. Tabi neden yapsınlar ki ödemeleri geç göndermek onlarında işlerine geliyordur ;)

berkay2323

Alıntı yapılan: messli - 04 Haziran 2015, 11:04:07
dostum bende verdim ilk red ettiler sonra profili güncelle gönderelim dediler :D güncelledim bekliyoruz en az 1 ay için diyolar göndeririz bide maillerine sık sık bak onay istiyolarmişlar onu kaçirirsan gene beklersin 1 ay :D
Paypal e postasına mı geliyo o onay yoksa tolunaya giriş postasımı hocam?

silver

Bildiğim kadarıyla herhangi bir onay postası gönderilmiyor. Emin misiniz @messli ??

messli

ben öyle bişey okumuştum para taleb ederken size bir onay postasi göndericez onu onaylaadiktan sonra 2-4 hafta orasinda üçretiniz yansick yaziyordu :S

silver

İki kez ödeme aldım ikisinde de öyle bir şey istemediler ;) Nerede yazdığı da önemli böyle şeylerin ve sahte linkler karşısında tedbirli olmanızda fayda var ;)

messli

PayPal, doğrudan banka hesabınıza para transferi gerçekleştirebilmenizi sağlayan popüler bir online ödeme yöntemidir.

PayPal aracılığı ile 25 TL ödeme talep etmek için bir PayPal hesabına ve en az 40.000 Toluna puanına sahip olmanız gerekmektedir.

Bu ödülü alabilmeniz için, bir PayPal hesabınızın olması gerekiyor.

*Toluna size bu ödemeyi gönderdiğinde Paypal'dan "Toluna'dan size ödeme var" diye bir mail alacaksınız. 30 gün içerisinde, bu maildeki linke tıklayarak ya da doğrudan PayPal hesabınız üzerinden Toluna'dan talep ettiğiniz ödemeyi kabul etmeniz gerekmektedir.

'Lütfen unutmayınız Paypal ödemeniz dolar eşdeğerinde yapılacaktır.

acıklamada böle yazyor aqa :))

silver

Açıklamada öyle yazıyor ama uygulamada öyle bir şey yapılmıyor ;) Hatta ödeme aldınız mı bilmiyorum ama gelen postada onaylama yapılması için tıklanabilecek bir yerde yok zaten. Bir sonraki ödemeyi alınca neler olduğunu aşama aşama yazarım unutmazsam inşallah ;) Bu arada belki şuan öyle bir uygulama yapılıyordur onu bilemeyeceğim ama yukarıda yazdığım tarihte böyle bir şey gerçekleşmemiş az önce e-posta adresime girip gelen maili kontrol ettim ;)

messli

parayi yatirsinlarda onay monay fark etmez :D mesele para :D geresi  hikaye :D

silver

Alıntı yapılan: messli - 05 Haziran 2015, 00:29:58
parayi yatirsinlarda onay monay fark etmez :D mesele para :D geresi  hikaye :D
Tabi orası öyle :D