Toluna Anket

Başlatan laylaylom400, 10 Mart 2012, 23:17:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

messli

profil bilgilerinizi bizimle paylaşirmisiniz :D bana b u kadar anket gelse haftada 1 ödeme aliirm :D

seboc58

Alıntı yapılan: dejavultraslan - 22 Şubat 2016, 17:04:09
[spoiler][/spoiler]
maile anket gelmemesi büyük ihtimalle profille alakalıdır,güncelleme yapınca gelir büyük ihtimalle  (spk)

ağzım açık kaldı doğrusu profil bilgilerini paylaşmanız mümkün mü ? birde gmail mi kullanıyorsunuz o yüzden maile geliyor olabilir mi ? profilimi %100 doldurdum haftada 1-2 anket geliyordu maile şuan onlarda yok

dejavultraslan

[spoiler][/spoiler]
[spoiler][/spoiler]
[spoiler][/spoiler]
ekstra bir durum yok profilimde,standart anket profili (hatta geliri düşük tutmuşum burada nedense  :D ). gmail olmasının mutlaka etkisi vardır. tolunada da kalite puanlaması var,anketleri profilinizle çelişecek şekilde cevaplıyor veya çok hızlı sallıyorsanız anket sayısı düşebilir. clixsense ile de ilişkili olduğunu düşünüyorum,bence oradaki toluna anketleri ve toluna profilinide paralel götürmenizde fayda var  (spk)

seboc58

Alıntı yapılan: dejavultraslan - 23 Şubat 2016, 09:01:59
[spoiler][/spoiler]
[spoiler][/spoiler]
[spoiler][/spoiler]
ekstra bir durum yok profilimde,standart anket profili (hatta geliri düşük tutmuşum burada nedense  :D ). gmail olmasının mutlaka etkisi vardır. tolunada da kalite puanlaması var,anketleri profilinizle çelişecek şekilde cevaplıyor veya çok hızlı sallıyorsanız anket sayısı düşebilir. clixsense ile de ilişkili olduğunu düşünüyorum,bence oradaki toluna anketleri ve toluna profilinide paralel götürmenizde fayda var  (spk)

şimdi mail adresimi değiştirsem gmail olan mailimi yapsam ama paypal adresim değiişmeyecek windowslive olacak , içeride bir ödeme isteğim var sıkıntı olur mu acaba ?

dejavultraslan

büyük ihtimalle ödeme isteğin iptal olur, boşuna beklemiş olursun.Türkçe destek ekipleri mevcut,garanti olsun ticket atarak sorabilirsin,ben ödeme gelene kadar bekle derim.

seboc58

6 şubatta ödeme istedim 34 gün oldu gelen giden yok normal mi bu durum ?

edit: buraya yazdığımı okudular heralde sonunda geldi  :D

messli

22 gün oldu ticket attim bende 2-8 hafta arasi göndericez dediler ben bişeyler dedimde burda burda yazmayim ! :)

Karaelmas007

İlk Ödemem ... 2 sene az az uğraştık ... clixsensedeki toluna anketlerinde daha fazla kazandım  :D :D  :m :m

http://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/toluna-odemeleri/120/

Futurenet

Ya o clicksensede ben ankete katılamıyorum niye acaba

znrcn

Alıntı yapılan: Futurenet - 20 Nisan 2016, 17:16:58
Ya o clicksensede ben ankete katılamıyorum niye acaba

@Futurenet survey kısmında preferences var orada tolunanın işaretli olması lazım.