Toluna Anket

Başlatan laylaylom400, 10 Mart 2012, 23:17:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

otomobillerle ilgili 2000 puanlık anket var, biraz uzun geldi o yüzden sıkıldım ama bitti sonunda :)

regortaz

Toluna'dan dün Paypal ödemesi istedim bugün halen elime ulaşmadı yaklaşık kaç günde geliyor ödemeler bilen var mı acaba? Sık sorulan sorular kısmında 8 haftadan bahsedilmiş gerçekten bu kadar uzun sürüyor mu?

arshi

Sürüyor hocam, keyifleri ne zaman isterse artık. head ta 27 kasımda istedim mesela, hala gelen giden yok. :)

tolgacan86

Tolunadan ben yazın ödeme aldım 15 gün sürmüştü tam..

lovablegs

tolgacan86

40.000 puan olunca paypaldan isteyebilirsiniz. yaklaşık 25 TL'ye tekabul edecek miktarı Dolar cinsinden gönderiyorlar.

regortaz

Alıntı yapılan: arshi - 02 Ocak 2013, 18:41:00
Sürüyor hocam, keyifleri ne zaman isterse artık. head ta 27 kasımda istedim mesela, hala gelen giden yok. :)

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 02 Ocak 2013, 18:44:19
Tolunadan ben yazın ödeme aldım 15 gün sürmüştü tam..

Teşekkürler bilgilendirme için, 2 hafta neyse de 8 hafta ne yahu ya da Surveyhead'in o kadar geç göndermesi  :X Zaten bizim doldurduğumuz anketten hem komisyonları hem de bizim payımızı almış durumdalar anketi veren şirketten, bizim olan bir şeyi bu kadar geç göndermeleri çok saçma. Korkum GPT sitesi adminleri gibi bir şekilde paranın üzerine yatmaları (d)

regortaz

Siteye login olduğum zaman açılmıyor site "310 too many redirects" hatası verip. Tüm cookie'leri temizleyip girebiliyorum ama tekrar login olduğumda yine aynı sorun çıkıyor benden başka bu problemi yaşayan var mı?

tolgacan86