Wowapp - Para kazandıran Whatsapp Uygulaması

Başlatan Futurenet, 14 Şubat 2016, 18:39:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Futurenet

Futurenet

Futurenet

($$)
Sorduğun soruya göre net bir açıklık yapayım arkadaşlar üye oldunuz 50 arkadaşınızı tıpkı whatsapptaki gruplar gibi ekleyip sohbet edebiliyorsunuz ayeıca test edilmiştir görüntü kalitesi çok iyi

Futurenet

Wowapp a üye olan arkadaşlarım my wow diye bi kısım var oraya tıkladığınızda size her gün kazandığınız puanı gösterir mesela şöyle.

Puan kazanmak için bol bol mesajlaş konuş çok zor değil whatsapptan çok daha iyi emin olun hiç zor değil arkadaşın biri sormuştu grup kurup konuşsak ne yaparsan yap önemli bir şekilde puan toplamanızdır. Üyelik için ref  aşağıda var zaten :)

Futurenet

Kazancınızı kırmızı ile işaretlediğim alanda banka hesabı yazıyor banka hesabınıza çekebiliyorsunuz 2 iş gününde gönderecekleri yazıyor watshapp gibi kullan kazan

Futurenet

Wowappın sitesine oyunda eklenmiş oyun oynayarakta kazanıyorsunuz ayrıca oyun oynayıp kazanan reflerinizinde kazancından komisyon alırsınız

Futurenet

Pc kullanan var mı? Pc de bunun oyunu var site içinde oyun oynadıkcada coins kazanılıyor wowcoins yani

famila63

Futurenet

:-) geliyor da senin haberin yok tabletten geçince nasıl wowcoins geldiğini resmini atarım ordan bakarsınız ben şahsen oynamadım pc lazım ona oynayanlardan puan geliyor bana da

famila63