Wowapp - Para kazandıran Whatsapp Uygulaması

Başlatan Futurenet, 14 Şubat 2016, 18:39:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Futurenet

Rica ederim bu arada mesela bazı ülkelerle sohbet etmek için wowcoin satın alan olursa ordanda komisyon gelir bunuda bilin bu pek nadir olsada

famila63

Futurenet

Oyunlar kısmı oyun oynayarakta kazanç elde edebiliyorsunuz

Futurenet

Arkadaşlar herkesin küçükte olsa bir katkısı olsun şimdi wowapp uygulamamızı kullanan arkadaşlar varsa eğer parayı çekmek istemeyip bağış yapmak isteyenler için menüde para çek yazan yere tıklıyoruz orda bağış yap yazısı çıkıyor wowaap ile bağışı seçecez kurumu belirleyip

Kategori  belirleyin örnek eğitim seçin yada kadın çoçuk istediğiniz herhangi bir kategori seçin

Sonra wowapo miktarınız ne kadarsa en az 10wowcoin yazın ekrana

Ben yaptım örnek olsun diye mesela 20wowcoin deyip ödeme yapa basın

Böylelikle bağış yapılabilir arkadaşlar bir kuruşun bile değeri çok önemli lütfen bir hayat kurtarmamıza sende yardım et

Kazancınızı küçük miktarlarda tüm istediğiniz kurumlara bağış yapabilirsiniz :)

Futurenet

Reklamlarım ile Sohbetler, ücretsiz telefon aramaları, dosya paylaşımları ve çok daha fazlasından WowPara kazan.
WowApp ile reklam görüp görmeyeceğinizi ve nasıl reklamlar göreceğinizi kolayca kontrol edebilirsiniz. Gördüğünüz her reklam size WowPara kazandırır ve dünyaya iyilik yapmanıza yardım eder

Futurenet

Refleriniz oyun oynadıkça yada mesajlaştıkça gelen kazançlar bunlar benim reflerin

Futurenet

Arkadaşlar burası için ödeme kısmı açmadım bağış yaptım için eğer sizlerden ödeme alan varsa o açabilir. Ayrıca bağış yapan arkadaşlar için de bir öneri küçük miktarlar ile bağış yapın diğer vakıflarada bağış yapabilesiniz  (spk)

Xalid

+1

Futurenet

Teşekkürler @Xalid Tüm dünya ile iletişim kurabilirsin ücretsiz olarak tıpkı whatsapp gibi