Rotate4all (PTP + Surf)

Başlatan magnumrox3, 21 Şubat 2016, 14:58:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fraghera

Alıntı yapılan: nebu - 25 Eylül 2017, 16:30:00
@fraghera işe karışmazsa dereceye girersin bence :g

@nebu hocam ben karışmıyorum. @cimbomlu88 kardeşim başarılarının devamını dilerim ben belli standartta alıyorum. ŞİMDİLİK... :)

cimbomlu88

Alıntı yapılan: fraghera - 27 Eylül 2017, 14:46:58
@nebu hocam ben karışmıyorum. @cimbomlu88 kardeşim başarılarının devamını dilerim ben belli standartta alıyorum. ŞİMDİLİK... :)
İyi olan kazansın diyelim :P Daha ilk 3'e hiç giremedim zaten, sıkıntı yok :)

fraghera

Alıntı yapılan: cimbomlu88 - 27 Eylül 2017, 15:12:14
İyi olan kazansın diyelim :P Daha ilk 3'e hiç giremedim zaten, sıkıntı yok :)

@nebu Hocam 300.000 hitle birincilik almıştım onu söylüyor... Bu hafta yokum saldırın listeye...

nebu

Bitcoin çekimleri için limit $5 olmuş. BTC sevenlere duyurulur :g @ikose acaba bu siteyi mi önerilenlere alsak :) Nasılsa Grand'dan boşalan bir yer var :g

nebu

@cimbomlu88 ilk üçte göremedik seni bir türlü ;)

znrcn

ikose

Alıntı yapılan: nebu - 09 Ekim 2017, 15:49:15
Bitcoin çekimleri için limit $5 olmuş. BTC sevenlere duyurulur :g @ikose acaba bu siteyi mi önerilenlere alsak :) Nasılsa Grand'dan boşalan bir yer var :g
Bu hafta surf yarışmasında ilk 8 deyim  (p)
Kesinlikle Öneriyorum  (p)
DR kazancıyla Surf kazancıyla bunun gibi 3 tane site bulsam yanında PYP kazancı için 3-4 site daha tıklar
dahada PTC lerin yüzüne bakmam  :g
Bi bulamadık  :g

Rotate4All Site konusu ; Önerilen Siteler alanına Taşınmıştır  (ok)  (spk)
@nebu

nebu

@ikose çok iyi oldu bu bölüme alınması :y Gözden uzak kalınca millet de yeterince istifade edemiyordu. Ellerine sağlık (spk)

nebu

@ikose bu arada geçen haftaki birinciliğin gözümden kaçmadı da milletin nazarı değmesin diye dillendirmeyeyim dedim :g Tebrikler :) Şimdi bu sitenin yanına şöyle önerilebilenlere alabileceğimiz bir site daha gelse ;)

nebu