Rotate4all (PTP + Surf)

Başlatan magnumrox3, 21 Şubat 2016, 14:58:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nebu

@ElisaMcCline üstadım güzel açıklamış (spk) Şöyle bir sorun da söz konusu olabilir: Ekran çözünürlüğünü beğenmeyip tıklamaları geçersiz sayabilir -ki reklam izlerken aynı durumla karşılaştım. Halbuki ekran çözünürlüğü istenilen ölçülerdeydi. Bu da benim çözümediğim sorunlardan birisi :P

feyzagvenli

Ad-core.ru üzerinden güzel tıklama alıyorum şuan şükür  (spk)
like4like.org karalistede olmamasına rağmen tıklama saymıyor bilginize  :)

termal

feyzagvenli

Güzel trafik alamıyorsan bence de değmez. Ben de ad-core ganimetlerimi harcamamaya karar verdim  :PP

bilge8408

Herkese selamlar;
Bu site için Neobux sabit reklamı deneyen arkadaşlar var mı?
Ara sıra Neo'da görüyorum reklamını, eğer işe yarıyorsa ben de deneyeceğim. Kullanan, yapan, düşünen, fikri olan var mıdır? :)

nebu

Alıntı yapılan: bilge8408 - 25 Mayıs 2020, 05:05:09
Herkese selamlar;
Bu site için Neobux sabit reklamı deneyen arkadaşlar var mı?
Ara sıra Neo'da görüyorum reklamını, eğer işe yarıyorsa ben de deneyeceğim. Kullanan, yapan, düşünen, fikri olan var mıdır? :)

PTP için kullanacaksınız sanırım ;) Kesinlikle işe yarıyor, ancak getirisi ne kadar iyi hesaplayın. Neobux'ta verilen reklamla haftalık yarışmada birinciliğe oynamanız muhtemel :)

bilge8408

Alıntı yapılan: nebu - 09 Haziran 2020, 09:03:31
PTP için kullanacaksınız sanırım ;) Kesinlikle işe yarıyor, ancak getirisi ne kadar iyi hesaplayın. Neobux'ta verilen reklamla haftalık yarışmada birinciliğe oynamanız muhtemel :)

Öncelikle cevabınız için  teşekkür ederim.
Aslında tam olarak sorduğum da hesap kısmıydı. Neobux'ta kullanamadığım ve sürekli artan bir bakiye var. Rotate4all da Skrill ile ödeme yapıyor. Günlük veya haftalık sabit reklamın günlük ptp getirisi ne kadar olur onu kestiremiyorum. Vereceğim reklam ücretinin %50'den fazlasını geri alabilsem razıyım :) 3-5 alt üye de gelirse bonusu olur.

nur1234

Alıntı yapılan: nebu - 01 Mayıs 2020, 14:18:36
@ElisaMcCline üstadım güzel açıklamış (spk) Şöyle bir sorun da söz konusu olabilir: Ekran çözünürlüğünü beğenmeyip tıklamaları geçersiz sayabilir -ki reklam izlerken aynı durumla karşılaştım. Halbuki ekran çözünürlüğü istenilen ölçülerdeydi. Bu da benim çözümediğim sorunlardan birisi :P

Brave browser deneyin bende de sorun oluyordu çözdü.

nebu

Alıntı yapılan: nur1234 - 10 Haziran 2020, 00:29:51
Brave browser deneyin bende de sorun oluyordu çözdü.

Aynen dediğiniz gibi oldu :y Firefox harici bir browserla çözdüm sorunu :)

nebu

Alıntı yapılan: bilge8408 - 09 Haziran 2020, 23:09:05
Öncelikle cevabınız için  teşekkür ederim.
Aslında tam olarak sorduğum da hesap kısmıydı. Neobux'ta kullanamadığım ve sürekli artan bir bakiye var. Rotate4all da Skrill ile ödeme yapıyor. Günlük veya haftalık sabit reklamın günlük ptp getirisi ne kadar olur onu kestiremiyorum. Vereceğim reklam ücretinin %50'den fazlasını geri alabilsem razıyım :) 3-5 alt üye de gelirse bonusu olur.

Kullanamadığınız bakiye varsa hiç düşünmeyin bence. Neobux tıklanma oranları oldukça fazla. Sonucu bildirin ama, biz de sizinle birlikte sevinelim :)