Rotate4all (PTP + Surf)

Başlatan magnumrox3, 21 Şubat 2016, 14:58:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dark

spatyom

Alıntı yapılan: Dark - 13 Ekim 2021, 20:47:48
Tamamdır mesajı gönderdim

hocam ben cliquebook sitesinden 0.19 dolara tıklama reklam aldım. ama kullanamıyorum. satın al dediğim de satın alındı dedi sistem. sepette gözüküyor. ama rotate4all sitesinin linkini nasıl koyacağımı bilmiyorum. nasıl olacak acaba.

Dark

Alıntı yapılan: spatyom - 14 Ekim 2021, 00:30:36
hocam ben cliquebook sitesinden 0.19 dolara tıklama reklam aldım. ama kullanamıyorum. satın al dediğim de satın alındı dedi sistem. sepette gözüküyor. ama rotate4all sitesinin linkini nasıl koyacağımı bilmiyorum. nasıl olacak acaba.

Advertiser panelinden

spatyom

hocam tam olarak olayı anlamadım. oraya tıklayınca bir çok şey çıkıyor karşıma. banner url si filan da isityor.

spatyom

Alıntı yapılan: Dark - 14 Ekim 2021, 01:15:08
Advertiser panelinden

hocam tam olarak olayı anlamadım. oraya tıklayınca bir çok şey çıkıyor karşıma. hangi reklam türünde kullanabilirim. banner url si filan da isityor.

Dark

Alıntı yapılan: spatyom - 14 Ekim 2021, 13:46:43
hocam tam olarak olayı anlamadım. oraya tıklayınca bir çok şey çıkıyor karşıma. hangi reklam türünde kullanabilirim. banner url si filan da isityor.

paid to click reklamı verin

spatyom

Alıntı yapılan: Dark - 14 Ekim 2021, 16:04:16
paid to click reklamı verin

hocam resim url nasıl olacak.

ulkucudogi

Yaklaşık 1 ay önce 5 tane siteden 10.000 tıklama kredisi satın aldım ve hepsinin verimlilik oranını takip ettim. Ortaya şöyle sonuçlar;

Başarılı tıklama oranı;

Cliquebook= %60 (Kesinlikle önermiyorum)
Cliquesteria= %70
Clixblue= %75
Adzseven= %70
AdzBazar=%80

Cliquebook oranı %60 olsa bile zarar ettirmez fakat bıraktığı kar oranı ve geçerli tıklama oranı benim için tatminkar değil açıkcası. Bundan sonra diğer 4 siteyle yoluma devam edeceğim.Bu 4 Site + Easyhits4u'dan kastığım krediler ile günlük 20-25 cent arası kazanıyorum. Rotate4All sitesindeki surfleri yapmaya üşenmesem günlük kazancım 50 cent olur.

Dark

Alıntı yapılan: spatyom - 05 Kasım 2021, 20:42:22
hocam resim url nasıl olacak.

Şimdi yeni gördüm mesajı resim url derken?

Dark

Alıntı yapılan: ulkucudogi - 08 Kasım 2021, 20:43:50
Yaklaşık 1 ay önce 5 tane siteden 10.000 tıklama kredisi satın aldım ve hepsinin verimlilik oranını takip ettim. Ortaya şöyle sonuçlar;

Başarılı tıklama oranı;

Cliquebook= %60 (Kesinlikle önermiyorum)
Cliquesteria= %70
Clixblue= %75
Adzseven= %70
AdzBazar=%80

Cliquebook oranı %60 olsa bile zarar ettirmez fakat bıraktığı kar oranı ve geçerli tıklama oranı benim için tatminkar değil açıkcası. Bundan sonra diğer 4 siteyle yoluma devam edeceğim.Bu 4 Site + Easyhits4u'dan kastığım krediler ile günlük 20-25 cent arası kazanıyorum. Rotate4All sitesindeki surfleri yapmaya üşenmesem günlük kazancım 50 cent olur.

clixtoyou nasıl ordan da iyi gelir geliyor tam karı hesaplamadım ama. Easyhits4u kendisi de kazandırıyor tekrardan ayrıca benim bakiye 1.01 dolar oldu bugün bu son dönemde 2 ödeme aldım bakalım 3. ne zamana çıkıcak offers bölümündeki bazı görevleri de yapıyorum.