Satılık Elite CrowdFlower Hesabi Başarı (level 3 )

Başlatan sterkamed, 01 Mart 2016, 14:38:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sterkamed

hesap elit crowdflower

başarı , level 3

expell olunan görev: 1

flag: yok

paypal hesabı eklenmedi, kendi paypal hesabınızı ekleyebilirsiniz,

hesapla birlikte entegre edilmiş olan facebook, ve mail hesaplarıda devredilecektir.
task çözmeye vakit ayıramadığım için boş boş beklemesin,

Fiyat: pm

ekran görüntüleri

sterkamed

bykazancom

crowdflower elite hesabımı normal crowdflower hesabımı

sterkamed

bykazancom

Alıntı yapılan: sterkamed - 02 Mart 2016, 15:14:18
yukarda belirttiğim gibi elit hesabıdır @bykazancom kardeş

benim de var ama level vermiyorlar tüm koşulları sağlamama rağmen seninkini alsam   neobux veya clixsense için girişlerde kullanabilirmiyim kendi facebook hesabımı tabiki kullamıyacağım

sterkamed

Alıntı yapılan: bykazancom - 02 Mart 2016, 15:30:13
benim de var ama level vermiyorlar tüm koşulları sağlamama rağmen seninkini alsam   neobux veya clixsense için girişlerde kullanabilirmiyim kendi facebook hesabımı tabiki kullamıyacağım

kullanamazsın kardeş bunda elit üzerinden tasklar yapılmış, ve bu daha avantajlı neo veya clixsenseden %30 fazla kar veriyor tasklarda

bykazancom

peki benim elite hesabım var ama kullanmıyorum aynı ipden seninkini alsam kullabilirmiyim

messli

@bykazancom  modeme reset atarak ve tarayici geçmişi silerek bu hesabi kullanabilirsin :)

bykazancom

Alıntı yapılan: messli - 07 Mart 2016, 14:33:11
@bykazancom  modeme reset atarak ve tarayici geçmişi silerek bu hesabi kullanabilirsin :)

yalnız şu var benim neobuxtan normal crowdflower kullanıyorum  başka bir tarayıcıdan arkadaşın elite hesabına girebilirim ama tek bir bilgisayardan bir hesaba girilir diye bir maddesi vardı crowdflowerin ondan çekiniyorum

messli

onu yapamazsın tek ip tek pc ile yaparsın bunu alırsan onu kullanamazsın :y