Eğitim ile ilgili konular

Başlatan enderege, 13 Temmuz 2014, 19:35:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dio

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 19 Mart 2015, 17:52:10
Kaldır o resmi :P :D Boşver sınavı yeni bölüm gelmiş hayde supernatural izlemeye gidek :P
2.Sınav daha iyi olur umarım :) Türkçede zormuş herhalde baya yanlış çıkmış.
modun dibisin hocam  :DD çok iyi moral verdin ha  (op) supernatural izlemiyorum ama yazın başlıcam. yarın da Person of Interest var onu getirdin aklıma. neşeyle doldu içim

enderege

Alıntı yapılan: Dio - 19 Mart 2015, 18:15:39
modun dibisin hocam  :DD çok iyi moral verdin ha  (op) supernatural izlemiyorum ama yazın başlıcam. yarın da Person of Interest var onu getirdin aklıma. neşeyle doldu içim

Bundan neşe ile için doluyorsa sen bikaç sene daha unut Üni. yi. :PP Çalışın arkadaşlar. Hayat gittikçe zorlaşıyor. Yarın birgün iş bulmak dahada zorlaşacak. Üniversiteyi bitirmek bile para etmiyor bu zamanda. Masterdı, doktoraydı, yabancı dildi bi sürü şey istiyorlar.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

abcb

Eyvallah Hocam, güzel yazmışsınız  :y
Okudun dimi Dio  (d)

gaddar

Üniversiteyi gözden çıkarırsanız bu devirde iş zor arkadaşlar. Adamlar ne özellikler alıyor neler dışardan olsa dahi bitirin en azından kpss ile atanırsınız kimsenin üstüne düşmediği değişik meslekler var. Haklarınızda hayırlısı olsun zor zamanlar geçiriyorsunuz

Dio

Alıntı yapılan: enderege - 19 Mart 2015, 18:28:28
Bundan neşe ile için doluyorsa sen bikaç sene daha unut Üni. yi. :PP Çalışın arkadaşlar. Hayat gittikçe zorlaşıyor. Yarın birgün iş bulmak dahada zorlaşacak. Üniversiteyi bitirmek bile para etmiyor bu zamanda. Masterdı, doktoraydı, yabancı dildi bi sürü şey istiyorlar.

:'(
Alıntı yapılan: abcb - 19 Mart 2015, 21:59:06
Eyvallah Hocam, güzel yazmışsınız  :y
Okudun dimi Dio  (d)
LYS matematiğine dalmışım :D yeni okudum daha

hakanatik01

Bırak yeme bizi @Dio  diziye dalmışım desene :PP :D

Dio

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 20 Mart 2015, 00:17:18
Bırak yeme bizi @Dio  diziye dalmışım desene :PP :D
POI nin yeni bölümü bugün deelmiş yav :( bende logaritmayla yetindim  :D

ikose

fkork

Alıntı yapılan: Dio - 20 Mart 2015, 16:20:27
POI nin yeni bölümü bugün deelmiş yav :( bende logaritmayla yetindim  :D
Logaritma? Yeni bir dizi mi?

Dio

Alıntı yapılan: fkork - 20 Mart 2015, 18:39:44
Logaritma? Yeni bir dizi mi?
yeni yeni. başlayalı çok olmadı :DD -:))