Eğitim ile ilgili konular

Başlatan enderege, 13 Temmuz 2014, 19:35:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ufuko

Yarın Erasmus Yazılı sınavına giricem ertesi gün de sözlü sınav var.

Sınavdan çekinmiyorum kendime güveniyorum ama takıldığım bir nokta "My Dream Erasmus" sorusu veya sözlü mülakattaki "Neden Erasmus Programına gitmek istiyorsunuz?" tarzında ki sorulara henüz Türkçe bir cevap bile bulamamış olmam  :D

Ne desem daha etkili olur diye fikir istiyorum  :P

enderege

Sığınma hakkı isteyeceğim dersin. :P
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

aydyar13

Çok sallayacaklarını sanmıyorum ya. Bizde not ortalaması ve hazırlık geçme sınavı olan proficiency notun çok önemliydi. Ve tabiki ülke tercihi :) Herkesin hayalinde bir Czech Republic' ti fakültemizde :D

Ufuko

Alıntı yapılan: aydyar13 - 20 Nisan 2015, 13:05:46
Çok sallayacaklarını sanmıyorum ya. Bizde not ortalaması ve hazırlık geçme sınavı olan proficiency notun çok önemliydi. Ve tabiki ülke tercihi :) Herkesin hayalinde bir Czech Republic' ti fakültemizde :D
Bizim Üniversitede Turizm bölümü için fazla alternatif yok. Bulgaristan, Polonya ve Slovakya var bende ilk tercih Slovakya olarak yaptım.
Bu tarz klasik soruları hep soruyorlarmış veya tercih ettiğin ülkenin genelekleriyle ilgili de sorular sorulabilir demişler. Bunlara önceden hazırlık yapayım diyorum  :m

AnilK

Farklı kültürler, yabancı dil vs güzel bahaneler bence :)

{taptap}

hakanatik01

Bizde hiçbişi önemli değildi dil bile olmasa olurdu hoca geldi bir gün sınıfa bölümümüzün 3 kişi kontenjanımız var kim gitmek ister dedi 3 kişi aldı onlarda  6 aylığına italya tatili yapıp geldiler :D Diğer konular teferruat gibi geliyor my name is ingilizcesi ile  gitti bizimkiler:D Büyük ihtimalle komisyona kim girerse önceden belirli kişileri gönderiyorlar gibi geliyor hani tanıdık eş dost "bizim oğlanıda yollayalım ahmet hocam " derlerse öncelik onların oluyor bence sonra sıra size gelecektir :P

Ufuko

Yazılı sınavdan sonra bugün sözlü sınava da girdim  :D

Başlarda iyi gidiyordu sonradan bozulmaya başladı  :m
İstanbulluyum deyince kadın İstanbuldaki tarihi yerleri filan sorayım derken places'ı  plays gibi söylüyor bende diyorum ne oyunu filan derken tekrar ettirdim vs sonradan ampül yandı  (amp)  :D

Pek emin değilim ama olmadı gibi sanki görücez 1 hafta sonra  :m

ikose

Hakkında hayırlısı İnşallah :)

Ufuko

Sonucu yazmadım demi ben  :D
1. yedekteyim bir umuttur bekliyoruz  :P

Bu arada Adıyaman'lı olan varsa dinletiye bekleriz Cuma günü :PP
@hakanatik01 & @enderege  hocam benim ismin altındaki kişiye dikkat  :-[  :PP
[spoiler][/spoiler]

hakanatik01

:D Assolistler son çıkar :PP  Bırak dinletiyi sen kop kendi kafana göre kendi bestenden çal hatta söyle şunun için yaptım bu besteyi :P Paganinin kemikleri sızlamaz umarım :P

Hayırlısı olsun Erasmus'da olurmu olur yedeklikte önemli :)