Clixsense

Başlatan Tolga Can, 03 Mayıs 2011, 16:48:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

illisionist

Alıntı yapılan: Elektronick - 08 Aralık 2014, 16:31:04
Son olarak bir premium üye standart üyeyi premium yapabiliyormu tsk :)
son sorunu ben cevaplayayım; yapabiliyor, ama refin üyelik yükseltmesinden kazanılan 2,00$'ı alamıyor diye biliyorum
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

ikose

Evet doğrusun İllisionist  :y
Bir Prm. üye referansının üyeliğini yükseltebiliyor.. Bedeli 15$ , yani 2$ upline kazancı eksik olacak şekilde..
Gelirin 1,5$ ise , evet kazancın 2 katına çıkacak ve 3$ kazanmış olacaktın yaklaşık olarak.. çünki sticky reklamlarından kazanç aynı  :y

Elektronick

Her ikinizede tesekkür ederim aydınlatıcı bilgiler icin :)

GameHunter

Clixsense sabahtan bu yana yanıt vermiyor bakımda mı ?

enderege

Alıntı yapılan: GameHunter - 10 Aralık 2014, 16:00:28
Clixsense sabahtan bu yana yanıt vermiyor bakımda mı ?

Bende de aynı durum var. Bir saldırı yedi herhalde.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

Coulers79

Gelin oğlum buraya alo virrüsler :PP gel yavrum gel babana. ninja Tamam gridde çıkar ankette, taskta.
İsteyince azda olsa veriyorlar, hem ben bırakacağım bu işleri, sakin. Ha illa gidecekseniz anladınız siz onu. :DD

hakanatik01

Sabah tıklamıştım sonrasını bilmiyorum şu anda sorun yok girebiliyorum.

hakanatik01

Ödeme bekleyen varsa bu hafta pazartesi ödemeolmaycakmış, bilginiz olsun bugün ödemesi gelmeyen telaş etmesin;

"Members, we wanted to inform you that we will not be processing cashouts today, Monday December 22nd. Instead we will process them only one time this week and that will be on Friday December 26th. We apologize for the late notice."

Checklistlerde ne gelen bonuslarda 12 günlük süre için artırılmış;

We would like to wish you and your family Happy Holidays and best wishes for the New Year!
For the next 11 days (Starting December 23rd and ending on January 2nd, 2015) ClixSense is doubling the daily checklist bonus. During these days Standard members will earn a 10% bonus for completing their checklists and Premium members will earn a whopping 24% bonus!
The extra checklist bonuses (ClixAddon and Activity) are not affected by this promotion. Click here for more information about the checklist bonus
Thank you for being with us in 2014. We look forward to seeing you in 2015!
Follow the discussion on the forum here.
Happy Clicking and Happy Holidays! :xcs: :xsmile:
The ClixSense Team

http://www.clixsense.com/en/Forum/161450/ClixSense_Holiday_Promotion

ikose

ClixAddon yüklüyse komisyon %26 imiş bu farkettim  (p)

hakanatik01

Yanlış yazmışlar demekki ustam ,banada 26 gelmiş haberde 24 diyordu :)
[IMG]http://i61.tinypic.com/68hoh2.jpg[/img]