Clixsense

Başlatan Tolga Can, 03 Mayıs 2011, 16:48:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

Alıntı yapılan: m4m0 - 26 Aralık 2014, 13:35:47
cashout isteği yaptım şuan beklemede paypal'a bir kaç gün içinde geçer geçtiği gibi koyacağım  :) herkese bol kazançlar.
C.sensede ödemeler Ptesi ve Cuma günleri TR saatiyle 22,00 den sonra sırayla yapılmakta..
Bu gece gelecek Hesabında bir sorun yoksa tabiii :)

bilgin1490

anket gelmiş , spor alışverişiyle alakalı. bütün soruları cevapladım 7 8 dakikamı ayırdım.. en sonunda kusura bakmayın dedi  (d) (d)

umtbra

Clicksense hesabımı kapattım. IP değişmeden, çerezleri silmeden fakat farklı mail adresi, paypal adresi ve kullanıcı adı ile üye olsam banlanırmıyım?

enderege

Alıntı yapılan: umtbra - 10 Ocak 2015, 16:33:00
Clicksense hesabımı kapattım. IP değişmeden, çerezleri silmeden fakat farklı mail adresi, paypal adresi ve kullanıcı adı ile üye olsam banlanırmıyım?

Evet.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

Coulers79

Biri şu çerez silmenin üstünden bir mesajla geçsin. Gözatma geçmişini silme veya en temizinden ccleaner kullanma değil mi bu temizlik?

abcb

enderege

Alıntı yapılan: Coulers79 - 10 Ocak 2015, 23:10:27
en temizinden ccleaner kullanma değil mi bu temizlik?

(ok)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

Coulers79

Buldum ben buldum, çerez temizlemeyi ilk ben buldum. :D İnternetin az olduğu zamanlar, iş yerinde internette surf yapıyordum.
Yanımda atıştırmalık çerezler vardı. Patron boş durduğumu anlamasın diye girdiğim adresleri ve PC'deki kalıntılarını siliyordum tek tek.
Patron baskın yaptı, *) elim çerez tabağına çarptı. Neyse ortalığı topladım, patron bir şey anlamadı.
Arkadaşlar sordu anlattım. Böylece çerez temizleme patladı gitti.  :DD

hakanatik01

kaç kaç ağır geyik var :D Birkaç gün yok yok kendime gelemem birkaç ay forumda yokum :P

Genede Cclenerda uygulamalar kısmından gerekli gördüklerinizi de seçmeyi unutmayın seçili olmayanlar vars artık kalabilir ben genelde temizlik dedi mi hepsini seçiyorum şifreler ,sitetercihleri ,kayıtlı forum bilgileri v.s. işte ne olur ne olmaz zaten Ip'im değişmiyor,hatta cclenera bile güvenmiyom (ya sorun varsa programda ne bileyim:P ) Firefoxta geçmişide temizle diyom, yetmiyor temporeriye de gidip bakıyom bişiler kalmışmı diye :P :D tek Ip beni paranoya yaptı :PP

Coulers79

Avast kullan belki dinamikleşirsin.