Clixsense

Başlatan Tolga Can, 03 Mayıs 2011, 16:48:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Coulers79

Matomy offer'da fancy diye birşey var google, twitter veya facebook hesabıyla kayıt olunca 0.13$ veriyor.
Supersonic de 0.15$ veriyor. Task da yok checklist yapalım.

drogba

ben kayıt oldum da başka ne yapmak gerekiyor atlamayalım kaydı tamamaldım şimdi sonra?

edit: "Offer completed!" yazmış zaten yeni gördüm tamamdır sağol.

regortaz

Clixsense'de $1.47'lık anket var, akıllı televizyonlarla ilgili anladığım kadarıyla. Hemen işleniyor, kaçırmayın derim Offers>ClixOffers kısmında.

Aynısını anket habercisine de yazdım, gözden kaçmasın diye buraya da yazıyorum :)

tolgacan86

Teşekkürler, ben onu tolunada çözmüştüm malesef :( :( :(

arshi

Tolunadan banlandığım iyi olmuş :g

Sağol regortaz :)

hakanatik01

Teşekkürler yaptığım en zahmetsiz anketti ve hemen geldi banada :) 

papakli

teşekkürler akşam akşam ilaç gibi oldu.... :y

regortaz

İlk defa anket tamamladım ben de Clixsense'de iyi denk geldi, bol kazançlar herkese :) Toluna'da daha önce aynısını veya çok benzerini çözmüştüm ama yakın zamanda değil, lastik anketleri gibi bu da dönüp dolaşıp tekrar geliyor karşınıza :g

Edit: Checklist tamamlamak isteyen olursa da SuperRewards'da Desert Ops oyunu var, ona kayıt olabilirsiniz. İşlenmeyecek muhtemelen, SuperRewards > Get Help yazan yerden size gelen onay mailini headerlarıyla beraber gönderin, işleniyor.

ikose

Premium olma zamanım yaklaştı ve bugün bende çıkan yazı
daha önce rastlamamıştım hiç
belki benim gibi görmeyenler vardır diye bilgi vermek istedim

Upgrade your account to PREMIUM for 2 Years for only $30.00 USD and save 12% off the regular price!
2 yıllık premium üyelik = 30$

ptconur

arkadaşlar clixsense de fancy ye supersonicads ten üye olup 0,15 dolar almıştım. şimdi matomy de var fancy ona da üye olsam başka bir hesapla bi sorun olur mu acaba?