Clixsense

Başlatan Tolga Can, 03 Mayıs 2011, 16:48:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Calyente

Çok eleman çıkarttık şu sıra tazminat vs.  :D

ElisaMcCline

Arkadaşlar,

Ödeme bekleyen varsa, Clixsense bugün ödeme yapmayacakmış,

bilginize ...

ezberimsin06

Comodo diye lisansli  bir virus programi kullaniyorum, bugun clicksense girerken bu yaziyla karsilasiyorum neden acaba ?

Sorry, "www.clixsense.com" does not exist or could not be found

hakanatik01

web kalkan koruması falanmı engelliyor kısa bir süreliğine devredışı bırakıp deneyin isterseniz,bende herhangi bir sorun yok

nouma26

Az önce ben de reklamları tıklarken site gitti.Şu an bende de yok....

Calyente

Düzelttim hocam, Teşekkürler! :)

enderege

Hayırlı olsun Calyente ama bunu ödeme kanıtına koyaydın iyiydi.  :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

sicher

Arkadaşlar sitede Radiumone da Match and Talk - Bayanlara Özel üyelik kampanyası! adı altında bi görev var yeni bir kazanç kapısı gibi geldi bana yorumlarınızı bekliyorum

Günlük 3 saat konus ay sonu 1500 Kazan vs diyor değişik

Bu yorumlarımın ardından hocalarım tepki etcek gibi ama bunu ben arastırmadım kendiliğinden geldi bedavadan yani :D

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: sicher - 28 Ocak 2014, 00:59:56
Arkadaşlar sitede Radiumone da Match and Talk - Bayanlara Özel üyelik kampanyası! adı altında bi görev var yeni bir kazanç kapısı gibi geldi bana yorumlarınızı bekliyorum

Günlük 3 saat konus ay sonu 1500 Kazan vs diyor değişik

Bu yorumlarımın ardından hocalarım tepki etcek gibi ama bunu ben arastırmadım kendiliğinden geldi bedavadan yani :D

sen şimdi yorum bekliyorum demişsin ya sicher, bunu bayan arkadaşlarımızdan biri sorsa anlarımda :D sen sorunca

sana noluyoo bilader diyesim geldi şimdi  :))  kusura bakmayasın ama direk aklımdan geçeni yazıyom valla :))

sicher

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 28 Ocak 2014, 01:09:33
sen şimdi yorum bekliyorum demişsin ya sicher, bunu bayan arkadaşlarımızdan biri sorsa anlarımda :D sen sorunca

sana noluyoo bilader diyesim geldi şimdi  :))  kusura bakmayasın ama direk aklımdan geçeni yazıyom valla :))

Sonuçta anket siteleri gibi geldi bana sorarsan o yüzden yorujm bekliom dedim sanki siteye bayanım desem gelipte kontrol mu edecek :D

O yüzden yani....