Clixsense

Başlatan Tolga Can, 03 Mayıs 2011, 16:48:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Alıntı yapılan: sicher - 28 Ocak 2014, 11:38:49
Sonuçta anket siteleri gibi geldi bana
Kısa yoldan zengin olayım derken kötü yola düşeceksin gibi geldi bana da :D

abcb

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 28 Ocak 2014, 12:17:44

Bulaşma sen Sicher, geç geç  :))
Günde 3 saat telefonda konuşarak ayda 1.500 tl kazanabilirmişsin, yine de tabi sen bilirsin, 16 clixcents kazanmak için eğer istersen üyelik yaparsın  :))

sicher

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 28 Ocak 2014, 12:17:44

Kötü Yol filmini bile çektiler tutmadı buda tutmaz

Bu arada allah düşürmesin :D

hakanatik01

Amin ...
Ciddi ciddi bu işi yapanlar var ama aklına yatarsa :P :)) ara google da :D bayan gibi konuşuyorsun işte alıyorsun paracıkları yaparım dersen :D

sicher

neyse şimdilik dursun bakalım

crazefa

site açılıyor ancak reklamlar acaip az.3 yıl tıklasam ödeme gelir belki  :g

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: crazefa - 29 Ocak 2014, 02:36:59
site açılıyor ancak reklamlar acaip az.3 yıl tıklasam ödeme gelir belki  :g

yok yok tıkla sen :D bi seneye birikir 8$ :D ama task offers falan yaparsan daha hızlı olur. bazen yüksek rakamlı anket de denkgelebiliyor :y

crazefa

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 29 Ocak 2014, 02:40:23
yok yok tıkla sen :D bi seneye birikir 8$ :D ama task offers falan yaparsan daha hızlı olur. bazen yüksek rakamlı anket de denkgelebiliyor :y

yok ya baş edilecek gibi değil :D. sırf anket beklemektense napolyon ,morbog mudur nedir öyle yerler var daha cazip.seri seri izletme sorunu olmayan siteler tercih sebebim artık. silverclix,silverbux ve en en kralı da clikx4freakz.sonuncusu favorimdir

hakanatik01

clikit'te güzel gidiyor gibi az siten varsa deneyebilirsin yatırımsız olarak ; benimde golden grubu saymayalım iyi giden 2 siteden biri click4freakz diğeri clikit ninjalığımdan dolayı :P

orcanto

arkadaşlar refimizden üye olunca bize 0.50$mi geliyor benmi yanlış anladım yoksa