Clixsense

Başlatan Tolga Can, 03 Mayıs 2011, 16:48:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gokovic

yingyang16

Teşekkür ederim arkadaşlar :)

gokovic

Bugun başımıza bişey gelcek ya hadi hayirlsi bakalım :)
Neodan sonra clixsense de bişey çıktı  :g :g

[IMG]http://i1256.photobucket.com/albums/ii494/gokovic/lol-3.png[/img]

Çıka Çıka bu çıktı :)  :g :g :g :g :X

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: gokovic - 06 Mart 2012, 19:49:47
Bugun başımıza bişey gelcek ya hadi hayirlsi bakalım :)
Neodan sonra clixsense de bişey çıktı  :g :g
Çıka Çıka bu çıktı :)  :g :g :g :g :X

Tebrikler gokovic... İnan bana clixgridde bana o bile çıkmadı :)
Bundan sonra da çıkma şansı yok zaten ;)

nouma26

Tebrikler gokhan  :)

gokovic

bekeli

Arkadaşlar,

Taskler ile biriken bir miktar var. Nasıl değerlendireyim sizce.
Bi ara 4.3 dolarlık reklam satın almıştım. Şu anda 9 dolar civarı var.

17 dolara tamamlayıp premium mu satın alayım. Yoksa çekeyim mi parayı. Premium alsam refim yok. Clixsense için ref bulma çok zor. Premium üyelik ile sadece kendi tıklarımla 17 doları ne kadar sürede kazanırım.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bekeli - 13 Mart 2012, 15:24:38
Arkadaşlar,

Taskler ile biriken bir miktar var. Nasıl değerlendireyim sizce.
Bi ara 4.3 dolarlık reklam satın almıştım. Şu anda 9 dolar civarı var.

17 dolara tamamlayıp premium mu satın alayım. Yoksa çekeyim mi parayı. Premium alsam refim yok. Clixsense için ref bulma çok zor. Premium üyelik ile sadece kendi tıklarımla 17 doları ne kadar sürede kazanırım.

Refle de uğraşmıyorsan, kesinlikle almaya değmez.. Ama upline ın la da aranı bozmayayım :)
Refin yoksa ; standart ile premium tık kazancı arasında 0,05$ gibi bir fark var.. O da 1 yılda çıkar zaten..
Cashout limitiyle ilgili de bir sıkıntın olduğunu sanmıyorum ki bunun için de değmez bence... ;)
Başka da bir fonksiyonu yok zaten :)

bekeli

Alıntı yapılan: elisamccline - 13 Mart 2012, 15:33:55
Refle de uğraşmıyorsan, kesinlikle almaya değmez.. Ama upline ın la da aranı bozmayayım :)
Refin yoksa ; standart ile premium tık kazancı arasında 0,05$ gibi bir fark var.. O da 1 yılda çıkar zaten..
Cashout limitiyle ilgili de bir sıkıntın olduğunu sanmıyorum ki bunun için de değmez bence... ;)
Başka da bir fonksiyonu yok zaten :)

Refle uğraşırım uğraşmasına da gelmiyor ki ref. Bir kaç kez reklam verdim ama eski ve köklü bir site olduğu için ref bulmak gerçekten zor. Upline'ım tanımadığım birisi. Bu işlere ilk başladığım zamanlarda üye olmuştum bir reklam üzerinden :)
O yüzden aram bozulmaz :)

Kaç aktif ref olursa değer hocam? Neobux için 20 gibi bir ref sayısı vermiştiniz. Burası için de var mı böyle bir eşik değeriniz.

Kendi düşüncem şöyle; para hesapta dursun, task geldikçe 17 dolara ulaşmaya çalışayım. Bu arada buxhost'larda clixsense reklamı döndüreyim. Ha olur da sizin tavsiye edeceğiniz ref sayısına ulaşırsam premium alayım. Reflerde bir gelişme olmaz ise parayı çekeyim. Taskler ile clixsense hayatıma devam edeyim.. Gerçi artık eskisi gibi gelmiyor tasklerden. Gelse de vaktim yok yapacak.

Cevabınız için teşekkürler ;)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bekeli - 13 Mart 2012, 15:42:31

Refle uğraşırım uğraşmasına da gelmiyor ki ref. Bir kaç kez reklam verdim ama eski ve köklü bir site olduğu için ref bulmak gerçekten zor. Upline'ım tanımadığım birisi. Bu işlere ilk başladığım zamanlarda üye olmuştum bir reklam üzerinden :)
O yüzden aram bozulmaz :)

Kaç aktif ref olursa değer hocam? Neobux için 20 gibi bir ref sayısı vermiştiniz. Burası için de var mı böyle bir eşik değeriniz.

Kendi düşüncem şöyle; para hesapta dursun, task geldikçe 17 dolara ulaşmaya çalışayım. Bu arada buxhost'larda clixsense reklamı döndüreyim. Ha olur da sizin tavsiye edeceğiniz ref sayısına ulaşırsam premium alayım. Reflerde bir gelişme olmaz ise parayı çekeyim. Taskler ile clixsense hayatıma devam edeyim.. Gerçi artık eskisi gibi gelmiyor tasklerden. Gelse de vaktim yok yapacak.

Cevabınız için teşekkürler ;)

Şu adet demek zor aslında, ref işi biraz karışık.. onlarca reften 1 tanesi aktif olabiliyor.. ya da çok farklı sonuçlar çıkabiliyor.
Bence şöyle düşünebilirsin ama...
Uzun vadeli olarak bu siteden para kazanmayı hedefliyorsundur. Kazandığın 17$ ı upg ye verdiğinde bunu 1 yıl sonra da olsa geri alacağını biliyorsun..
Gelen her refin getirisi senin için kâr olacaktır. 1 refin de 50 refin de.
Sadece denemeye değer/değmez hesabı yapmak lazım ki,  bu da sadece senin karar verebileceğin bir konu olur..
Neoda kendi tıklarınla yıl sonunda golden parası çıkacak olsa, emin ol kimseye böyle bir tavsiyem olmazdı :)
Orada da yukarıdakinin aynısını önerirdim....
Her şartta paranı geri alabileceksen, yanına getirebildiğin herşey ek kazanç olacaktır..
Tabii ki kısa vade düşünmüyorsan :)