Clixsense

Başlatan Tolga Can, 03 Mayıs 2011, 16:48:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

abcb

Min ödemeyi 0.01'e mi düşürdü ki acaba  :PP
Tamam iğrençti, sustum  (yvr)

mepay

Clixsense banner reklamı yapacağım. Özel bir banner hazırlattım. Sizce nasıl olmuş?

Gerçi olan oldu. Tavsiyeleriniz varsa bundan sonraki bannerlara uygulatırım :)

paragelsinde

Alıntı yapılan: mepay - 17 Nisan 2015, 14:24:07
 Clixsense banner reklamı yapacağım. Özel bir banner hazırlattım. Sizce nasıl olmuş?

profosyonel reklam :))

processor

Alıntı yapılan: mepay - 17 Nisan 2015, 14:24:07

Bi kaç arkadaş reklam verip sonucu sana yazssınlar nasıl olduğu o zaman belli olur :DD

mepay

Alıntı yapılan: processor - 17 Nisan 2015, 14:43:24
Bi kaç arkadaş reklam verip sonucu sana yazssınlar nasıl olduğu o zaman belli olur :DD

Bakalım şimdi TM'de yapmayı düşünüyorum reklam. Muhtemelen paylaşım paketsiz olandan alacağım. Referans geldikten sonra da adamlara yol göstermek lazım. Sen iyi yapıyorsun bu işi processor. Profitforest maillerin gayet güzel ;)

processor

Alıntı yapılan: mepay - 17 Nisan 2015, 14:53:46
Bakalım şimdi TM'de yapmayı düşünüyorum reklam. Muhtemelen paylaşım paketsiz olandan alacağım. Referans geldikten sonra da adamlara yol göstermek lazım. Sen iyi yapıyorsun bu işi processor. Profitforest maillerin gayet güzel ;)
TM nin reklam paketleri çok pahalı ben olsam onun yerin PV de reklam veririm 720lik ;)

mepay

Alıntı yapılan: processor - 17 Nisan 2015, 15:03:48
TM nin reklam paketleri çok pahalı ben olsam onun yerin PV de reklam veririm 720lik ;)

Ama TM'de garanti tık alabiliyorsun. 5 dolarlık aldığım paketle PV'deki gösterimde daha hiç tıkl gelmedi diyebilirim. He dersen ki ekstra para verip görüntülemeyi arttır. O zaman da geri dönüş olmyor.

processor

Alıntı yapılan: mepay - 17 Nisan 2015, 15:08:22
Ama TM'de garanti tık alabiliyorsun. 5 dolarlık aldığım paketle PV'deki gösterimde daha hiç tıkl gelmedi diyebilirim. He dersen ki ekstra para verip görüntülemeyi arttır. O zaman da geri dönüş olmyor.
Sen yazarsan kaç tık a ne kadar vereceksin ona göre hesap çıkarabiliriz. Garanti tık demek illa kayıt olacak demek değil  ;) Geri dönüş niye olmuyor onu anlamadım.

mepay

Alıntı yapılan: processor - 17 Nisan 2015, 15:09:19
Sen yazarsan kaç tık a ne kadar vereceksin ona göre hesap çıkarabiliriz.

Tık başına 0.25$ , artık ne kadar bütçe ayıracağın sana kalmış. Diyelim ki 40 tık istiyorum; bedeli 10$.

40 tık yapana kadar kaç defa görüntülenirse artık.

Tıklayanların %90'ı üye oluyor.

Paidvertste 1 paket karşılığında banner'a 25 görüntüleme veriyor. Bu da tık getirmez. Paket satın alma bölümünde istersek görüntüleme sayısını ekstra para vererek de arttırabiliyoruz. Geri dönüş olmuyor dediğim kısım, bize puan getirisi olmuyor.

processor

Şimdi verdiğim reklamların kaç tık aldığına baktım. 125X125 banner 10Milyon görüntülemeye 35$ vermişim. 2002 tık almışım. 0,25$ hesaplarsak 500$ eder :D
500binlik diğer 728X728lik bannerlar biri 471 tık, diğeri 441 tık , diğeri 453 tık bunların fiyatı da 25$ TM ye göre 110$ civarında vermen gerekir. Bence önemli olan senin bannerin iş yaparmı ? Ha birde bu reklamları zaten ref toplamak için veriyoruz. Diğer amaçlar için kullanılamaz  :g