Clixsense

Başlatan Tolga Can, 03 Mayıs 2011, 16:48:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mepay

@dreamsfrom 1000 adet click tamamlanmış, saan ekstradan 66 click daha vermişler benim anladığım. Belki yanlış anlamış da olabilirim :)

dreamsfrom

Alıntı yapılan: mepay - 27 Mart 2015, 12:23:31
 @dreamsfrom 1000 adet click tamamlanmış, saan ekstradan 66 click daha vermişler benim anladığım. Belki yanlış anlamış da olabilirim :)

Ama 1 referans anca geldi, 1000clickse en azından 2 3 referans gelirdi diye düşünüyorum, referans gelmese bile yani cok kısa sürede bitiveriyor verdiğim reklam aynı gün duruyor hemen, bir yerde birşeyi yanlış mı yapıyorum bilemiyorum ki...

mepay

Alıntı yapılan: dreamsfrom - 27 Mart 2015, 12:26:21
Ama 1 referans anca geldi, 1000clickse en azından 2 3 referans gelirdi diye düşünüyorum, referans gelmese bile yani cok kısa sürede bitiveriyor verdiğim reklam aynı gün duruyor hemen, bir yerde birşeyi yanlış mı yapıyorum bilemiyorum ki...

Çabuk bitmesinin sebebi kullanıcı sayısının çok olması. Verdiğin rekalm diğer kullanıcılara çok kısa sürede ulaşıyor. Ben de vermiştim deneme amaçlı. Sonuç olumsuz olmuştu. Verdiğin reklamın en az bir gün durması gerekiyor ki güzel sonuçlar elde edebilesin diye düşünüyorum :)

bekeli

Clixsense'te 1000 tık çok hızlı biter.
@mepay'ın da dediği gibi 1000 tık üstüne bide 66 tık almış verdiğiniz reklam.

1000 tıklık reklamlardan DR beklentiniz yüksek olmasın. 1 tane gelmiş olmasına sevinebilirsiniz ;)

mepay

Bu tecrübeyi de hem deneyerek hem de @bekeli'nin paylaşımlarından öğrendim :) Teşekkürler ;)

paragelsinde

neobux tan bile sayılar düşerken bence şanslısın

dreamsfrom

Yardımınız için teşekkürler arkadaşlar :)

capaxa

Bende üye oldum bakalım.. Burayı da deneyelim..
Yeni başlayanlar için önerileriniz nelerdir arkadaşlar?

hakanatik01

ilk öneri tekliflerden üye olaydın :D anketleri yapabilmek gerek yoksa kazanmak uzun sürebilir

suskun33

clint anket var kolaydı