Clixsense

Başlatan Tolga Can, 03 Mayıs 2011, 16:48:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilge8408

Refiniz yoksa veya azsa ve reklamla uğraşmam derseniz almayın.Özellikle son değişikliklerden sonra standart üyeler de daha kolay para kazanmaya ve çekmeye başladı..
Ama tavsiyem premium alın ve sizi  sarsmayacak  şekilde ref için reklam çalışmalarına başlayın.. Zaten 17  dolar kaybedip de üzülceğiniz bir para değil. Ama öte yandan aktif refler ve matrix sistemiyle uzun vadede çok daha fazlasını kazanma ihtimaliniz var..

Az önce baktım;  t-1 reflerimden biri üyelik almış.. Şimdi düşündüm de sizin upline bizim tavsiyeleri duysaydı kesin aramız bozulurdu :)

bekeli

@elisamccline ve @bilge8408, verdiğiniz değerli bilgiler için teşekkür ederim..

lovablegs

vay be ilk defa hadi hayırlısı bakalım  :) (p)

ahnamus

nouma26

bekeli

nouma26

Hesaptaki paramızı premium üyelik almak için kullanabiliyormuyuz?Eğer oluyorsa ustune para ekleyıp premıum uyeliği devam ettirmeyi düşünüyorum....Yok olmuyorsa parayı çekeyim en iyisi  :D

regortaz

Alıntı yapılan: nouma26 - 15 Nisan 2012, 11:42:35
Hesaptaki paramızı premium üyelik almak için kullanabiliyormuyuz?Eğer oluyorsa ustune para ekleyıp premıum uyeliği devam ettirmeyi düşünüyorum....Yok olmuyorsa parayı çekeyim en iyisi  :D
Evet kullanabiliyorsun, premium alma ekranında, ödeme kısmında bir checkbox var "Take ... from my balance and ... from:" diyor. Bunu işaretlediğinde bakiyendeki tüm para çekilir, 17$'dan az para varsa aradaki fark kredi kartından çekilir. :)

nouma26

Teşekkürler Regortaz  :)