Clixsense

Başlatan Tolga Can, 03 Mayıs 2011, 16:48:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

Alıntı yapılan: macnair - 08 Ağustos 2015, 23:36:56
Clixsensete premium olmanın pek bi faydası yok anladığım kadarıyla. Premium üye olsam bile reklam tıklamalarımdan aynı parayı kazanacağım değil mi?
DR ınız yoksa PRM . olmanızın bir artısı yok.
sadece günlük tık kazancınız 0,05-0,06 arası değişmekte..
DR varsa DR kazancınız 2 katına çıkmakta..

macnair

Alıntı yapılan: ikose - 08 Ağustos 2015, 23:40:11
DR ınız yoksa PRM . olmanızın bir artısı yok.
sadece günlük tık kazancınız 0,05-0,06 arası değişmekte..
DR varsa DR kazancınız 2 katına çıkmakta..

teşekkür ederim. Peki bilgisayardan bağlandığım hesabımı aynı zamanda cep telefonundan da açabiir miyim? Herhangi bi banlama falan olur mu? Offerın bir çoğu telefonu gerektiriyor.

ikose

Alıntı yapılan: macnair - 11 Ağustos 2015, 20:58:50
teşekkür ederim. Peki bilgisayardan bağlandığım hesabımı aynı zamanda cep telefonundan da açabiir miyim? Herhangi bi banlama falan olur mu? Offerın bir çoğu telefonu gerektiriyor.
Bu sitede cepten tıklama yapılmıyor. Yasak , Ban sebebidir ve ödeme talebi yapana kadar da anlamazsın banlandığını

http://www.gelirkapisi.com/ptc-siteleri/telefondan-tiklanmamasi-gereken-ptc-siteleri/msg189448/#msg189448

macnair

Alıntı yapılan: ikose - 11 Ağustos 2015, 21:41:18
Bu sitede cepten tıklama yapılmıyor. Yasak , Ban sebebidir ve ödeme talebi yapana kadar da anlamazsın banlandığını

http://www.gelirkapisi.com/ptc-siteleri/telefondan-tiklanmamasi-gereken-ptc-siteleri/msg189448/#msg189448

Fakat offerlar telefon için yapılmış hep?

ikose

Alıntı yapılan: macnair - 11 Ağustos 2015, 22:31:57
Fakat offerlar telefon için yapılmış hep?
Hiç offer yapmadığımdan bilemiycem nasıl yapıldığını..
sonuçta bu güne kadar 4-5 kez denedim offer yapmayı, akabinde hep format atmak zorunda kaldım
dahada bıraktım.
zararı karından büyük geldi bana :g
yapan birileri mutlaka yardımcı olacaktır..

enderege

Son iki gündür reklamları tıklayamıyorum. Her seferinde flash hatası verip tıkladığım reklamı onaylamıyor. PC de adobe flash player yüklü olmasına rağmen sebep nedir bilen var mı?
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

illisionist

ben de sıkıntı yok, flash uygulamasını kaldırıp son versiyonu yeniden yükleyin, olmazsa internet tarayıcılarını kaldırıp son versiyonlarını yükleyin, yine olmazsa bilgisayarı formatlayın artık  :P
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

Elektronick

Alıntı yapılan: enderege - 16 Ağustos 2015, 14:00:21
Son iki gündür reklamları tıklayamıyorum. Her seferinde flash hatası verip tıkladığım reklamı onaylamıyor. PC de adobe flash player yüklü olmasına rağmen sebep nedir bilen var mı?
chrome kullanıyorsun herhalde büyük ihtimal bendede chromede yapıyordu ben yandex yükledim ve flash playeri güncelledim sorun kalktı denemende fayda var derim bu aralar chromenin güncellemelerinde sorun var

enderege

Firefox kullanıyorum. ve güncel... Flash player da güncel. ve format atalıda çok olmadı. Bir kez daha format demeyin. :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

Elektronick

Alıntı yapılan: enderege - 16 Ağustos 2015, 16:06:15
Firefox kullanıyorum. ve güncel... Flash player da güncel. ve format atalıda çok olmadı. Bir kez daha format demeyin. :D
formata gerek yok tarayıcıdan  fark ediyor :)