Clixsense

Başlatan Tolga Can, 03 Mayıs 2011, 16:48:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

regortaz

0.02$lık reklam var şu anda, hem de sadece premiumlar için değil, kaçırmayın derim :)

tolgacan86

Tşkler regortaz.. kaçırdım herhalde bekliyorum ama çıkmıyor bana..

ElisaMcCline

Clixsense' e bu konuda uyuz oluyorum :) Kime ne zaman ne çıktığı belli değil, kafasına göre cinayet işliyor :)

regortaz

Bir başka 0.02$lık reklam daha yakaladım az önce, xticaret reklamı ve yine premium filtresi yoktu. Bakalım benden başka görebilecek olan var mı :g

tolgacan86

+1 bu sefer yakaladım

regortaz

Clixsense'e yazıyorum ama aynı görevi Rewardingways'de de gördüm, Crowdflower görevleri bölümünde çok kolay bir görev var şu an, "answer an ethical dilemma" diye. Karşınızda tek bir sorunun farklı durumlar için yazılmış hali var. Soru da şu, bir insanın hayatta kalması için farklı sayılardaki köpekleri feda edip edemeyeceğinizi ve bu durumun tam tersini soruyor. Tek yapmanız gereken bu bir sayfalık görevde sorulan sorulara yes veya no diyerek cevap vermek. Clixsense'de 3 cent, Rewardingways'de 2 cent veriyor, bir sitede yaparsanız diğerinde yapamıyorsunuz, en azından bende durum bu şekilde :)

tolgacan86

$0.2 lik 1 tane neobux reklamı var..

regortaz

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 24 Haziran 2012, 21:05:40
$0.2 lik 1 tane neobux reklamı var..

Bu sefer de ben göremiyorum reklamı :g

tolgacan86

Neye göre dağıtıyorlar çok merak ediyorum ama online olma süresi önemli diye düşünüyorum yani site sürekli açık kalacak..

regortaz

Premiumlar için $0.005lik reklam var.