Clixsense

Başlatan Tolga Can, 03 Mayıs 2011, 16:48:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Futurenet

@ikose yine imdadıma koşmuş :D  :m teşekkür ederim çok sağol valla kaç gündür bunu arıyordum  (p)

memo87

Arkadaşlar;

Clixsense sistesinden bayadır ödeme almıyordum, bayadır reklamlara da tıklamıyorum sadece anketleri dolduruyorum. Fakat ödeme almak istediğimde balance kısmında 'cashout' linki görünmüyor.

Reklamlara düzenli tıklamadığım için olabilir mi? Koşullar nedir? Yardımcı olabilir misiniz?

Saygılarımla.

smbllr424

Alıntı yapılan: memo87 - 26 Temmuz 2016, 10:47:41
Arkadaşlar;

Clixsense sistesinden bayadır ödeme almıyordum, bayadır reklamlara da tıklamıyorum sadece anketleri dolduruyorum. Fakat ödeme almak istediğimde balance kısmında 'cashout' linki görünmüyor.

Reklamlara düzenli tıklamadığım için olabilir mi? Koşullar nedir? Yardımcı olabilir misiniz?

Saygılarımla.
balance miktarı ne kadar

memo87

memo87

Ticket atmıştım, paypal ödeme sistemi seçili olduğu için sanırım cahsout aktif olmuyor. Başka denemem gerekecek.

Bende Paysa ve PerfectMoney var. Ama PM clixsense de geçerli değilmiş. Payza hesabım onaylı değil, parayı buraya çeksem dönüşüm yapabiliyor muyum onaysız hesapla?

smbllr424

Alıntı yapılan: memo87 - 26 Temmuz 2016, 13:10:25
Ticket atmıştım, paypal ödeme sistemi seçili olduğu için sanırım cahsout aktif olmuyor. Başka denemem gerekecek.

Bende Paysa ve PerfectMoney var. Ama PM clixsense de geçerli değilmiş. Payza hesabım onaylı değil, parayı buraya çeksem dönüşüm yapabiliyor muyum onaysız hesapla?
evet yapabilirsin bnmde payzam onaysız oraya cekiyorum parayı daha sonra bitcoine cevrip öyle alıyorum

memo87

Alıntı yapılan: smbllr424 - 26 Temmuz 2016, 15:09:09
evet yapabilirsin bnmde payzam onaysız oraya cekiyorum parayı daha sonra bitcoine cevrip öyle alıyorum

Peki kesinti ne kadar oluyor bu işlemde? Mesela Clixsense'den 20$ balance var. Ben bunu Payza'ya çeksem Payza'dan da Gelir Kapısı sitesinden biriyle anlaşıp ona göndersem o da bana başka bir yolla karşılığını ödese? Elime geçen ne olur.

Payza onaysız iken Payza'dan Payza'ya para yollayabiliyor muyum?

GameHunter

ARKADAŞLAR ACİL

Pending'de bekleyen Payza ödemem vardı baktım Pending'de görünmüyor artık ama ödeme gelmedi. Ana maili değiştirip ona istemiştim o yüzden mi oldu ? gitti mi benim para. Ticket açayım mı ?

Elektronick

Alıntı yapılan: GameHunter - 06 Ağustos 2016, 23:22:03
ARKADAŞLAR ACİL

Pending'de bekleyen Payza ödemem vardı baktım Pending'de görünmüyor artık ama ödeme gelmedi. Ana maili değiştirip ona istemiştim o yüzden mi oldu ? gitti mi benim para. Ticket açayım mı ?
Aç derim ben muhtemelen email den olmuştur

tarik3386

merhaba,arkadaşım benim de aynısı oldu 10,60 $ payza ya ödeme istedim mailim de aynı ama hala ödeme gelmedi