Clixsense

Başlatan Tolga Can, 03 Mayıs 2011, 16:48:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

Alıntı yapılan: regortaz - 05 Eylül 2012, 14:20:05

Üçünde de not available hatası aldım  :'(
Bir arkadaşımızda yapmış aynı hatayı..
Viev listenizde bekliyor bu tip yaptığımız hatalar..
Viev listesinden geri Offers bölümüne alıp seyredebiliyorsunuz Hocam..
Diğer arkadaşımız listeye alıp seyretmeyi başarmış..

regortaz

Alıntı yapılan: ikose - 05 Eylül 2012, 14:23:02
Alıntı yapılan: regortaz - 05 Eylül 2012, 14:20:05

Üçünde de not available hatası aldım  :'(
Bir arkadaşımızda yapmış aynı hatayı..
Viev listenizde bekliyor bu tip yaptığımız hatalar..
Viev listesinden geri Offers bölümüne alıp seyredebiliyorsunuz Hocam..
Diğer arkadaşımız listeye alıp seyretmeyi başarmış..

Yok hocam ben izledim diye işaretlemedim videoyu, zaten açmıyor "sorry, this offer is unavailable at this time" uyarısı çıkıyor herhangi bir videoya tıkladığım zaman. Başka bir sitede Paymentwall offer wall'unda da var aynı videolar, $0.01 veriyor ama onlar da açılmıyor. Beni sevmedi sanırım sistem :D

abcb

Alıntı yapılan: regortaz - 05 Eylül 2012, 14:32:30
Başka bir sitede Paymentwall offer wall'unda da var aynı videolar, $0.01 veriyor ama onlar da açılmıyor.

Cömert clixsense   :y

ikose

Yok hocam ben izledim diye işaretlemedim videoyu, zaten açmıyor "sorry, this offer is unavailable at this time" uyarısı çıkıyor herhangi bir videoya tıkladığım zaman. Başka bir sitede Paymentwall offer wall'unda da var aynı videolar, $0.01 veriyor ama onlar da açılmıyor. Beni sevmedi sanırım sistem :D
İlk denememde banada aynı yazıyı çıkardı..  :S
bende yeni sekmede facebook sayfamı açtıktan sonra seyredebildim  (p)
bunuda denemişsinizdir siz ama  8)
belki aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için örnek olsun diye yazdım..  ;)

lovablegs

benimkilerde olmuş  ???  hayret  :g :g

sağolasın bilgi için ilknur  :y :)

regortaz

Alıntı yapılan: ikose - 05 Eylül 2012, 14:37:18

İlk denememde banada aynı yazıyı çıkardı..  :S
bende yeni sekmede facebook sayfamı açtıktan sonra seyredebildim  (p)
bunuda denemişsinizdir siz ama  8)
belki aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için örnek olsun diye yazdım..  ;)

Denememiştim bunu ama işe yaramadı malesef  :(  Güvenlik programım arada yönlendirmeyi yapan site için dolandırıcı site uyarısı veriyor, doğru yönlendirmeyi engelliyor bu sanırım o yüzden olabilir. Sizlerin bilgisayarlarınıza bir şey olmadıysa geçici olarak kapatıp bir de böyle deneyeyim :g

edit: değişen bir şey olmadı :( Deneyebileceğim her şeyi denedim o $0.06'ı kazanabilmek için ama olmayacağı varmış :D Teşekkürler yine de :)

ikose

bende ve (oldu dediği için yazıyorum ) abcb de bu şekilde hallettik
kazançda hesabımıza işlendi..
Umarım sorunu halledersiniz..

enderege

Alıntı yapılan: regortaz - 05 Eylül 2012, 14:51:30
Güvenlik programım arada yönlendirmeyi yapan site için dolandırıcı site uyarısı veriyor, doğru yönlendirmeyi engelliyor bu sanırım o yüzden olabilir. Sizlerin bilgisayarlarınıza bir şey olmadıysa geçici olarak kapatıp bir de böyle deneyeyim :g

edit: değişen bir şey olmadı :( Deneyebileceğim her şeyi denedim o $0.06'ı kazanabilmek için ama olmayacağı varmış :D Teşekkürler yine de :)

Bende de dolandırıcı site uyarısı çıktı. Göz yumdum ama internet bağlantım o kadar berbatki 3 videodan daha birini seyredebildim. ve 2 centi aldım. Darısı diğer 2 videonun başına.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

lovablegs

valla bende youtube hiç açılmıyor videoyu izlemedim bile sadece faceden kabul ettim sonra linke tıkladım ve kapattım oldu :)

enderege

Alıntı yapılan: lovablegs - 05 Eylül 2012, 15:04:46
valla bende youtube hiç açılmıyor videoyu izlemedim bile sadece faceden kabul ettim sonra linke tıkladım ve kapattım oldu :)

3 kağıtçılık haaaa!...  :D

Dur! Bu itirafı clixsenseye bi bildireyim.  :g
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.