adcrt.org (SCAM)

Başlatan yingyang16, 20 Mart 2012, 01:05:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yingyang16

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 19 Nisan 2012, 20:14:19
hayırlı uğurlu vede bereketli olsun inşallah hocam  :y 

sizde elisa hocamızın sloganına uydunuz yaani  ''durmak yok yola devam''   :g :g :g
Teşekkür ederim  :) Aynen durmak yok :D

Alıntı yapılan: elisamccline - 19 Nisan 2012, 21:16:55
Hayırlı olsun hocam ;) :y
Umarım çok kazanırsınız.. Ama kasayı boşaltmayın :D Bize de birşeyler kalsın :D
Hocam teşekkür ederim asıl kasayı siz boşaltmayın :D  Direk refler için bugün sitemde çalışmaları bitirdim ;)

Alıntı yapılan: ikose - 19 Nisan 2012, 23:34:38
Herkeze hayırlı olsun..
Bol bol kazançlar inşallah..
Bol refler bulmanız ve kiralıyabilmeniz dileğiyle..   :-[

Teşekkürler ikose :)

yingyang16

Alıntı yapılan: elisamccline - 19 Nisan 2012, 21:48:16
Alıntı yapılan: nouma26 - 19 Nisan 2012, 21:41:31
Hepinize hayırlı olsun.Yalnız hala anlayamadğım bir konu var.Sizde bu siteyi çekici ve guvenılır kılan ne?Şirket ptc si olması mı,avglerının sadece yuksek uyelıklere kazandırması mı? ,admininin tanıdık olması mı?.Yanlış anlamayın sızlerı sorguluyor degılım.Ama sızın gıbı ptc işinde iyi olan kişilerin ve iyi siteleri bulanların  bir bildiği vardır dıyerek soruyorum sadece...

Nouma,
Ben kendi adıma konuşayım, bir kısmı da ortaktır zaten. Eklemek isteyen eklesin...

- Şirket PTC si evet.
- AVG ler bol keseden değil bu da bir etken.
- Cashout limiti sürekli yükselmediği için (2$ sabit) direk ref kararlılığı da olacaktır diye düşünüyoruz.
- ulti yatırımı bu avg lerle 2 ayda herşey dahil geri gelebiliyor. Bu da ok ,
- Şu anda PayPal ile yaptığı anlaşmanın tek benzeri neobux ta var. (PTCBox benzer gibi dsursa da orada sorgu yok yani aynısı değil)
- Paypal ın keseceği fee sitede kesiliyor. Benim premier kesabıma bile gelen ödemede kesinti "0".
- Bildiğim kadarıyla bu tarz bir anlaşma için şirketin PayPal a 50.000$ dan başlayan bir depozit yatırması lazım.

her şartta her sitede risk vardır. Biz bunlara bakarak, denemeye diğerlerinden daha fazla değer olduğunu düşündük sadece...
Konu bana göre bundan ibaret ;)
+1
Eklenecek bir şey bırakmamışsınız hocam tüm duygu ve düşüncelerime tercüman olmuşsunuz :y Ellerinize sağlık :)

yingyang16

+1 reklam gelmiş 0.01$ değerinde  ;)

ElisaMcCline

Hocam aşkolsun yaa :D
ref fiyatları kademeliymiş :) Hiç söylemiyorsunuz :)

İkinci 400 ref için 84$ istiyor abiler :D Bütün hesaplarımız karmakarışık oldu şimdi (d)

bilalyuzugullu

üçüncü 400 ref içinde 92$ istiyorlar  :S   şu anki duruma göre her 250 refte 1 cent artış varmış gibi görünüyor. işin kötü tarafı sitenin heryerini kurcaladık ama kademe artış tablosu bulamadık  ???  bu yüzden elisa hoca foruma konu açtı ve bilgi istedi.

yatırım yapacak arkadaşlara tavsiye bu bilgi gelene kadar beklemeleri yönündedir  :)  hesaplarınızı doğru yapabilmeniz açısından  :y

yingyang16

Alıntı yapılan: elisamccline - 20 Nisan 2012, 03:37:19
Hocam aşkolsun yaa :D
ref fiyatları kademeliymiş :) Hiç söylemiyorsunuz :)

İkinci 400 ref için 84$ istiyor abiler :D Bütün hesaplarımız karmakarışık oldu şimdi (d)
:( :(

Aaaaaa gerçekten şok oldum hocam :( Sitenin hiç bir yerinde herhangi bir bilgi yok ayrıca bende dün ref aldım 200 refim vardı biliyorsunuz 300 ref alarak 500 refe çıktım listede yazan fiyattan aldım 22 $ ödedim 300=66$

Belki Ultilere özel bir durumdur ??? yada 1 aylık üyelikleri kaldırırken ref kiralama ücretlerinde de bir ayar yapmış olabilirler  ;)

Geçmiş olsun ve hayırlısı olsun diyelim bir an önce yatırımınızı çıkarmanızı dilerim :)

Ayrıca siz benim alt üyemsiniz direk ref edinme konusunda hiç bir endişeniz olmasın sırtınız yere gelmez :D

Yeterki siteye bir şey olmasın :D

Bu dediklerim diğer alt üyelerim için de geçerli  tabii sabırlı olan ve tıklarını düzenli yapan herkese güzel jestlerim olacak ileride ;)

yingyang16

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 20 Nisan 2012, 04:36:50
üçüncü 400 ref içinde 92$ istiyorlar  :S   şu anki duruma göre her 250 refte 1 cent artış varmış gibi görünüyor. işin kötü tarafı sitenin heryerini kurcaladık ama kademe artış tablosu bulamadık  ???  bu yüzden elisa hoca foruma konu açtı ve bilgi istedi.

yatırım yapacak arkadaşlara tavsiye bu bilgi gelene kadar beklemeleri yönündedir  :)  hesaplarınızı doğru yapabilmeniz açısından  :y

Bilal çok üzgünüm :( Sitenin hiç bir yerinde böyle bir bilgi yazmadığı için sizlere uyarıda da bulunamadım bende şuan şoklar içerisindeyim :(

Foruma konu açılması iyi olmuş görelim bakalım neymiş  ???

Hakkınızda hayırlısı olsun  ???

enderege

Alıntı yapılan: YingYang - 20 Nisan 2012, 12:01:19

Ayrıca siz benim alt üyemsiniz direk ref edinme konusunda hiç bir endişeniz olmasın sırtınız yere gelmez :D

Bu dediklerim diğer alt üyelerim için de geçerli  tabii sabırlı olan ve tıklarını düzenli yapan herkese güzel jestlerim olacak ileride ;)

Vayyy!... Beni ulti üyelik almaya teşvik ediyorsunuz yani.   :D

Ya kısmet diyelim.  :)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

yingyang16

Alıntı yapılan: enderege - 20 Nisan 2012, 12:08:39
Alıntı yapılan: YingYang - 20 Nisan 2012, 12:01:19

Vayyy!... Beni ulti üyelik almaya teşvik ediyorsunuz yani.   :D

Ya kısmet diyelim.  :)

:D :D
teşvik falan yok  :D Hesabınızı iyi yapın bakın yukarıda elisa hocam ne diyor 8)

ElisaMcCline

Arkadaşlar, ne olduğunu bilmeyen salağın biri yazıp duruyor konuya, annı cümlenin başıyla sonu biribirini tutmuyor salak arkadaşın.
Hesapta live support ile lonuşmuş. 300 refte bir diyor artış ve 0,28$ a kadar.
Ama ben görüyorum ki 250 refte bir artış. Yani 0,28$ bilgisine de güvenemiyorum adamın.

Durumum aşağıdaki gibi oldu, şu ana kadar görebildiğim fiyatlar bunlar, ve bu da dediğim gibi 250 refte bir artış demek...
0--> 400 ($0.20 per ref)
400--> 800 ($0.21 per ref)
800--> 1200 ($0.23 per ref)

Foruma tekrar, yetlili birinin yazmasını istedim. Yine birşey gelmzse ticket ile soracağım.
Tickettan gelen cevabı da foruma yazacağım ki, herkes gördsün, bilsin....