adcrt.org (SCAM)

Başlatan yingyang16, 20 Mart 2012, 01:05:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

universitely76

Hayırlı olsun hocam Diamond, güzel kazançlar dilerim  :)
Şu sıra imzasız'ım...

nouma26

Yeni diamond ınız hayırlı olsun hocam  :)

yingyang16

Alıntı yapılan: universitely76 - 19 Nisan 2012, 14:49:19
Hayırlı olsun hocam Diamond, güzel kazançlar dilerim  :)

İnşallah  :) Teşekkür ederim :)

Alıntı yapılan: nouma26 - 19 Nisan 2012, 17:08:49
Yeni diamond ınız hayırlı olsun hocam  :)

Teşekkür ederim nouma :)

bilalyuzugullu

hayırlı uğurlu vede bereketli olsun inşallah hocam  :y 

sizde elisa hocamızın sloganına uydunuz yaani  ''durmak yok yola devam''   :g :g :g

ElisaMcCline

Hayırlı olsun hocam ;) :y
Umarım çok kazanırsınız.. Ama kasayı boşaltmayın :D Bize de birşeyler kalsın :D

nouma26

Hepinize hayırlı olsun.Yalnız hala anlayamadğım bir konu var.Sizde bu siteyi çekici ve guvenılır kılan ne?Şirket ptc si olması mı,avglerının sadece yuksek uyelıklere kazandırması mı? ,admininin tanıdık olması mı?.Yanlış anlamayın sızlerı sorguluyor degılım.Ama sızın gıbı ptc işinde iyi olan kişilerin ve iyi siteleri bulanların  bir bildiği vardır dıyerek soruyorum sadece...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: nouma26 - 19 Nisan 2012, 21:41:31
Hepinize hayırlı olsun.Yalnız hala anlayamadğım bir konu var.Sizde bu siteyi çekici ve guvenılır kılan ne?Şirket ptc si olması mı,avglerının sadece yuksek uyelıklere kazandırması mı? ,admininin tanıdık olması mı?.Yanlış anlamayın sızlerı sorguluyor degılım.Ama sızın gıbı ptc işinde iyi olan kişilerin ve iyi siteleri bulanların  bir bildiği vardır dıyerek soruyorum sadece...

Nouma,
Ben kendi adıma konuşayım, bir kısmı da ortaktır zaten. Eklemek isteyen eklesin...

- Şirket PTC si evet.
- AVG ler bol keseden değil bu da bir etken.
- Cashout limiti sürekli yükselmediği için (2$ sabit) direk ref kararlılığı da olacaktır diye düşünüyoruz.
- ulti yatırımı bu avg lerle 2 ayda herşey dahil geri gelebiliyor. Bu da ok ,
- Şu anda PayPal ile yaptığı anlaşmanın tek benzeri neobux ta var. (PTCBox benzer gibi dsursa da orada sorgu yok yani aynısı değil)
- Paypal ın keseceği fee sitede kesiliyor. Benim premier kesabıma bile gelen ödemede kesinti "0".
- Bildiğim kadarıyla bu tarz bir anlaşma için şirketin PayPal a 50.000$ dan başlayan bir depozit yatırması lazım.

her şartta her sitede risk vardır. Biz bunlara bakarak, denemeye diğerlerinden daha fazla değer olduğunu düşündük sadece...
Konu bana göre bundan ibaret ;)

nouma26

Ok bunları bildiğim(iz) iyi oldu.Dediğiniz gibi sağlam temeller atılmış.Bildikleriniz ve gözlemleriniz için çok teşekkürler hocam.

ElisaMcCline

Ciddi olarakyatırıma karar vermiş arkadaşlara sadece ulti öneriyorum(z).
Çünki daha altı için ciddi direk ref adedi dışında çok bir şansınız yok. AVG ler çok kılpayı kurtarır durumda, ya da zarar yazıyor.

Büyük rakamla riske girmek istemeyen ama golden gibi para ayırabilecek birkaç arkadaş ta bir arada girebilir bence.

Bakın kimseye yatırım yapın demiyorum. Niyeti bozan ve yatırım kararı alan olursa ulti dışında yatırıma girmesin diyorum.
Rakam fazla geliyorsa da benzer düşünenlerle ortak girebilirsiniz.

ikose

Herkeze hayırlı olsun..
Bol bol kazançlar inşallah..
Bol refler bulmanız ve kiralıyabilmeniz dileğiyle..   :-[