Youtube Soru - Cevap Alanı

Başlatan kazims, 03 Şubat 2015, 03:19:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

prayer

....

kazims

Alıntı yapılan: prayer - 24 Haziran 2017, 01:41:20
Bu konuyu açtım. Sorularınıza ve hedeflerinize göre düzenlemeler yaparak büyük bir kaynak şeklinde sunmak istiyorum. Bol izlenmeler.  :y

konuya buradan devam ediniz lütfen.

yeni konu açmaya gerek yoktur.

prayer

Alıntı yapılan: kazims - 24 Haziran 2017, 01:47:20
konuya buradan devam ediniz lütfen.

yeni konu açmaya gerek yoktur.

Burada karmakarışık bir şekilde soru ve cevaplar bulunmaktadır. Benim açmak istediğim konuda kitle artırma hedefi vardır. Bilgilerin bir arada olduğu konuyla farklı farklı soruların sorulduğu konu aynı olmayacaktır kanaatimce. İyi çalışmalar.

bandanar

Alıntı yapılan: prayer - 24 Haziran 2017, 01:54:48
Burada karmakarışık bir şekilde soru ve cevaplar bulunmaktadır. Benim açmak istediğim konuda kitle artırma hedefi vardır. Bilgilerin bir arada olduğu konuyla farklı farklı soruların sorulduğu konu aynı olmayacaktır kanaatimce. İyi çalışmalar.
Bence de. Diğer konular da en azından konu açılabilir .Arkadaşın anlatmak istediği apayrı bir konu.
@kazims

kazims

Alıntı yapılan: prayer - 24 Haziran 2017, 01:54:48

açın o zaman bakalım

tyriaeum

Youtube'da para kazanma özelliği için 10000 hit sınırı mevcut. Bu sınır için websitemizden çekeceğimiz görüntülemeler geçerli oluyor mu acaba?

znrcn

Alıntı yapılan: tyriaeum - 13 Kasım 2017, 15:41:17
Youtube'da para kazanma özelliği için 10000 hit sınırı mevcut. Bu sınır için websitemizden çekeceğimiz görüntülemeler geçerli oluyor mu acaba?

Ip başına günde tek görüntülenme alır video. Trafik kaynağının bir önemi yok.

knnsz

Arkadaşlar kanalım fullscreen partnerliğine kayıtlı. Bu fullscreen ödeme limiti ne kadar ve ben kayıt oldugum zamanlar paypal vardı şimdi yok ödemeyi nasıl alıcam ? varmı bilen ?

Turkuaz

Arkadaşlar kendi telefonumla bir yılda sadece iki kanal onaylatabiliyorum.Kanalın +15 dakikasını açmak için ve para kazanmayı aktif etmek için telefon onayı yapmam lazım.Bunun için websitesi falan var mı?Nasıl yapabilirim?

robinho