Iconbux Ödemeleri (SCAM)

Başlatan intylerwetrust6, 22 Mart 2012, 15:54:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nouma26

bekeli

tolgacan86

hayırlı olsun ödemen.

acaba biz mi çok önyargılı baktık sitey herkes ödemesini alıyor çok güzel şekilde adminde sürekli o meşhur dolandırıcı olmadığını dile getiriyor, sitenin 7/24 supportu olması felanda güzel.. acaba diyorum zaman mı kaybediyoruz denesek mi :D

intylerwetrust6

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 23 Mart 2012, 09:59:14
hayırlı olsun ödemen.

acaba biz mi çok önyargılı baktık sitey herkes ödemesini alıyor çok güzel şekilde adminde sürekli o meşhur dolandırıcı olmadığını dile getiriyor, sitenin 7/24 supportu olması felanda güzel.. acaba diyorum zaman mı kaybediyoruz denesek mi :D

valla bende o güvensizlik endişesiyle üyelik yükseltmedim :D,  ama ref kiraladım öle devam ediyorum yoluma  ($)

enderege

adminde sürekli o meşhur dolandırıcı olmadığını dile getiriyor, sitenin 7/24 supportu olması felanda güzel..

O admine support dan bi mesaj atın. Önce sitenin yavaşlığını düzeltsin. Reklamlar bir türlü bitmiyordu onu söyleyin. PC yi bile kasıyor sitesi onu söyleyin.  :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

bilalyuzugullu

hayırlı olsun  :) güle güle harca

tolgacan86

Alıntı yapılan: enderege - 23 Mart 2012, 16:21:52
adminde sürekli o meşhur dolandırıcı olmadığını dile getiriyor, sitenin 7/24 supportu olması felanda güzel..

O admine support dan bi mesaj atın. Önce sitenin yavaşlığını düzeltsin. Reklamlar bir türlü bitmiyordu onu söyleyin. PC yi bile kasıyor sitesi onu söyleyin.  :D

attım düzeltti hocam  :D  :D  :g  :g

intylerwetrust6

hız düzelmesi iyi oldu da ,site yavaş olduğu dönemlerde ref kiralamıştım 20lik paket sonra site bi yapılanmaya girdi 4-5gün sürdü, avgler 1in altında kaldı hep,umarım yatırdığım parayı çıkarabilirim  :D

ElisaMcCline

O kadar çok bahsedildi ki ben de bakayım sitenin son haline dedim.. Hızı düzelmiş hali bu mu ?

gokovic

Alıntı yapılan: elisamccline - 27 Mart 2012, 17:03:28
O kadar çok bahsedildi ki ben de bakayım sitenin son haline dedim.. Hızı düzelmiş hali bu mu ?

Bu en hizli hali hocam :) İlk basta çok berbatti. :g