Iconbux Ödemeleri (SCAM)

Başlatan intylerwetrust6, 22 Mart 2012, 15:54:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: gokovic - 27 Mart 2012, 17:04:27
Bu en hizli hali hocam :) İlk basta çok berbatti. :g

E siz de haklısınız tabii ki :)

enderege

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 27 Mart 2012, 09:53:17

attım düzeltti hocam  :D  :D  :g  :g

Alıntı yapılan: elisamccline - 27 Mart 2012, 17:03:28
Hızı düzelmiş hali bu mu ?

Ne yani...Düzeldimi düzelmedi mi?   Tolgacan bi support daha at bakalım. Bu adam işi ite kaka düzeltir belki.  :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 27 Mart 2012, 18:10:16
Ne yani...Düzeldimi düzelmedi mi?   Tolgacan bi support daha at bakalım. Bu adam işi ite kaka düzeltir belki.  :D

Eski halini bilenler beğeniyor anladığım kadarıyla... tıkla birinin ref linkine de gör bari :)

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 27 Mart 2012, 19:12:38

Eski halini bilenler beğeniyor anladığım kadarıyla... tıkla birinin ref linkine de gör bari :)

Bende üyeyim oraya ama adminin sabıklaı olduğunu öğrendikden sonra bıraktım. O zamanlara nazaran bir hızlanma var. Ama yeterli değil yinede. Önceden 30 sn lik reklam 180 sn de bitiyordu. Şimdi 60 sn de!  :g

tolgacan86

Alıntı yapılan: enderege - 27 Mart 2012, 19:25:11
Alıntı yapılan: elisamccline - 27 Mart 2012, 19:12:38

Bende üyeyim oraya ama adminin sabıklaı olduğunu öğrendikden sonra bıraktım. O zamanlara nazaran bir hızlanma var. Ama yeterli değil yinede. Önceden 30 sn lik reklam 180 sn de bitiyordu. Şimdi 60 sn de!  :g

buda gelişme hocam :D bende yatırımsız $2 olmak üzere o dolunca çekip bırakıcam tıklamayı $0.1 reklamda kalmadı zaten :)

tolgacan86

standart üye olarak buradaki ödeme limitinede ulaştım sonunda şükür :D yalnız sıkıntı şuki ben bu kastım bu limite ulaştım önce site bir kesinti tam hatırlamıyorum $0.1 civarındaydı sanırım sonra bide paypal kesmiş sağolsun.. 2.07 olarak çektiğim para nasıl elime geçti ne alaka deme?

FilmsizKalma

Hayırlı olsun ödemeniz ($)

enderege

Hayırlı olsun Tolgacan

nouma26