Discovery Space Clicks Ödemeleri (SCAM)

Başlatan gokovic, 22 Mart 2012, 19:05:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 27 Mart 2012, 19:30:13
Hocam sizdemi üyesiniz yoksa :D:D

Aynı siteye para kazanma amacı olmadan iki kere üye oldum.. sizden daha ilerdeyim yani :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: gokovic - 27 Mart 2012, 19:33:55
Ben admine msj atmıstım bugun bu sakat olan reklamı silermisin diye. Cvp göndermiş ama translate de çevirdim tam anlayamadım :)

Hello Gokhan,

You clicked on an ad that told me to suspend your account two days in a row. How are the advertisers suppose to get their monies worth if you aren't reading the ads? The advertisers are the reason the members get paid here. No advertisers, no payment for members.

In the ToS, it says Read Ad. Click Ad. View Ad. Earn Money. When you signed up, you agreed to the ToS. Any violation of that is automatic suspension.

Admin
Support discoveryspaceclicks

Haklı bahanesini bulmuş bile işte :) Neden diye sorulunca, banlamak için haklı bahane bulabilmek için diyecektim de demeyeyim dedim :)

Üye olurken kabul ettiğin tos ta yazıyor diyor.
Sırayla iki gün bu reklama tıklamışsın. Reklamverenler reklamları okunsun diye reklam veriyor, onlar reklam vermezse size verecek para da olmaz olayınından bahsetmiş :)

Geçmiş olsun :)

gokovic

Benim hesabım açık hocam suan kapali değilki. parada sürekli çoğaliyor ref geleirimde de bi sorun yok.

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: gokovic - 27 Mart 2012, 19:39:22
Benim hesabım açık hocam suan kapali değilki. parada sürekli çoğaliyor ref geleirimde de bi sorun yok.
Hehe 2 gün sonra ödemede sorun çıkacak meraklanma  :g :g

gokovic

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 27 Mart 2012, 19:41:25
Alıntı yapılan: gokovic - 27 Mart 2012, 19:39:22
Hehe 2 gün sonra ödemede sorun çıkacak meraklanma  :g :g

O ayrı bi konu hocam ödemeye bilir ben hesap askıya alınmadı demek istedim. Çünkü tıklamadım o reklama biliyorum reklamı.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: gokovic - 27 Mart 2012, 19:43:00
O ayrı bi konu hocam ödemeye bilir ben hesap askıya alınmadı demek istedim. Çünkü tıklamadım o reklama biliyorum reklamı.

Sen tıklamadım diyorsun da.....
Admin de 2 gün sırayla tıkladın diyor ama :g

You clicked on an ad that told me to suspend your account two days in a row.

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: elisamccline - 27 Mart 2012, 19:49:30
Alıntı yapılan: gokovic - 27 Mart 2012, 19:43:00

Sen tıklamadım diyorsun da.....
Admin de 2 gün sırayla tıkladın diyor ama :g

You clicked on an ad that told me to suspend your account two days in a row.
Hocam bence admin gökhanı suspend oldu sanarak cevap vermiş.Ama gökhan bu reklamı kaldırması için ona pm atmış :D

ElisaMcCline

Ne diim ki o zaman :D
Nasıl bir adminmiş ki, kimin mesaj attığına bakmadan üflemiş :)

Neyse ben bir hava alayım, daral geldi :)

gokovic

Evet snaırım Admin benim msjı anlamamıs :) Benim hesabım kapandi aç dedim snamiş resmen adam :) neyseki sorun yok suan ama ödeme yapcagindan şüpheliyim :)

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: elisamccline - 27 Mart 2012, 19:55:28
Ne diim ki o zaman :D
Nasıl bir adminmiş ki, kimin mesaj attığına bakmadan üflemiş :)

Neyse ben bir hava alayım, daral geldi :)
Alın alın temiz bir hava alın, siz bize lazımsınız daha  :)