Discovery Space Clicks Ödemeleri (SCAM)

Başlatan gokovic, 22 Mart 2012, 19:05:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 28 Mart 2012, 15:42:33
Alıntı yapılan: howardhedo - 28 Mart 2012, 15:40:56
Dün ödeme istedim bu gün Account Suspended :/

Geçmiş olsun.. ama belliydi... :(
Bakalımö başka kimlrerden suspended haberi gelecek... :)

Bende açık. Ödeme mödeme istemedim diye herhalde.  ;) Eeee sadık müşterisiyiz ya. Ondandır.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

intylerwetrust6

şimdi siteye girmeyi denedim de benimde siteden üyeliğim durup dururken silinmiş  (sinir)

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: intylerwetrust6 - 28 Mart 2012, 20:51:45
şimdi siteye girmeyi denedim de benimde siteden üyeliğim durup dururken silinmiş  (sinir)
Cheat link reklamına tıklamışssınızdır :(

gokovic

Discoda suan o sakat reklam buymus snaırım digeride hala duruyor olailbir ben bugun hiç tiklama yapmadım bilerek. dvm eden arkadaslar bunada dikkt etsin.

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: gokovic - 28 Mart 2012, 23:31:50
Discoda suan o sakat reklam buymus snaırım digeride hala duruyor olailbir ben bugun hiç tiklama yapmadım bilerek. dvm eden arkadaslar bunada dikkt etsin.

Diğeri durmuyor.Bugün bir ara yazmıştım bu konuda yine değiştirmişler diye yeni tuzakta bu artık :)
Bide yazı içeriği çok iyi ya :)

ElisaMcCline

O kadar suspend gelince, başı ağrıyacağını anladı heralde :D
Ödeme yapmadan tıklayın sdiyecek premiumları da düşürecek artık demekki :D

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: elisamccline - 29 Mart 2012, 01:21:40
Hocam başka ne yapabilirki :) 400 $ ödeme yapmış üyelere şimdiye kadar:)
Açıkçası yatırım aldığını düşünmüyorum, neden zaten beleş kazanabiliyorken insanlar yatırım yapsın:)
E şimdide iş sağdan soldan kırpmaya geldi.Kanaatimce dağıtacağı kafasında belirli bir para vardı ona yaklaştı  :g
Artık çamura yatacak :)

gokovic

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 29 Mart 2012, 01:30:40
Alıntı yapılan: elisamccline - 29 Mart 2012, 01:21:40
Hocam başka ne yapabilirki :) 400 $ ödeme yapmış üyelere şimdiye kadar:)
Açıkçası yatırım aldığını düşünmüyorum, neden zaten beleş kazanabiliyorken insanlar yatırım yapsın:)
E şimdide iş sağdan soldan kırpmaya geldi.Kanaatimce dağıtacağı kafasında belirli bir para vardı ona yaklaştı  :g
Artık çamura yatacak :)

Kesinlikle aynı fikirdeyim :) Limitine ulaşti sanırım. :g :g

tolgacan86

çok ilginç bişey oldu şimdi belki açmıştır diye giriş yapmayı denedim This login combination wrong yazdı yani hesap ve şifreden birini yanlış girdin dedi.. hemen şifre hatırlatma yerine girip yeni şifremi mailime istedim ve bana salah2072 diye bir kadı ve şifresini gönderdi. giriş denedim bu ipnin ülkesinden giriş yapılamaz yazdı, hotspotsheild açıp denedim gene aynısını dedi, tahmin ettiğim doğruysa bu hindistan pakistan ipsi ile girilebilir bir hesap ve yine tahminim doğruysa benim yüklü miktardaki para burada olabilir.. hesabımda $15 felan birikmiş olması lazım.. neyse sadede geleyim acaba hesaba girmeyi başarabilen olur mu aranızda bu ülkelerin ipsini deneyerek? Eğer değiştirmediyse ödemeler instant geliyordu ya belki bir ihtimal instant gelir ödeme alırız hemen.. eğer yaparım diyen varsa şifresinide yazayım şansını denesin bi :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 29 Mart 2012, 11:31:19
çok ilginç bişey oldu şimdi belki açmıştır diye giriş yapmayı denedim This login combination wrong yazdı yani hesap ve şifreden birini yanlış girdin dedi.. hemen şifre hatırlatma yerine girip yeni şifremi mailime istedim ve bana salah2072 diye bir kadı ve şifresini gönderdi. giriş denedim bu ipnin ülkesinden giriş yapılamaz yazdı, hotspotsheild açıp denedim gene aynısını dedi, tahmin ettiğim doğruysa bu hindistan pakistan ipsi ile girilebilir bir hesap ve yine tahminim doğruysa benim yüklü miktardaki para burada olabilir.. hesabımda $15 felan birikmiş olması lazım.. neyse sadede geleyim acaba hesaba girmeyi başarabilen olur mu aranızda bu ülkelerin ipsini deneyerek? Eğer değiştirmediyse ödemeler instant geliyordu ya belki bir ihtimal instant gelir ödeme alırız hemen.. eğer yaparım diyen varsa şifresinide yazayım şansını denesin bi :)

Anketçi arkadaşlar farklı ülke proxy leriyle uğraşıyprdu.. Onlara sormak lazım...
İlgilenen olabilir.