Discovery Space Clicks Ödemeleri (SCAM)

Başlatan gokovic, 22 Mart 2012, 19:05:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FilmsizKalma

gokovic

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 29 Mart 2012, 23:47:34
Alıntı yapılan: gokovic - 29 Mart 2012, 23:46:42
Ve beklenen oldu şimdide Ban attı :):) :g :g
Reklam verebilimişmiydin :S

Yok hocam vermeye firsat olmadı zaten supportn mesj yazdım. ads kısmına tıkladım login sayfasına dondu atmıs bile ozaten direk 11$ iptal ettikn sonra :)
Çok geldi adama herkes 1$ çekiyor ayar oldu :) tık yapmadıgı halde 11$ dedi ve ban :) :g :g

tolgacan86

filmsizkalma hocam hayırlı olsun ufak ufak biriktir aman 10 doları geçme benimde 14*15 birikince attı banı admin.. 4 dolarıda yarışmadan verdi güya :D

bilge8408

Eheheh; o da ilginç olmuş :) Bari 4 doları verip sonra banlasaymış  :D Neyse geçmiş olsun  :)

gokovic

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 30 Mart 2012, 00:47:04
filmsizkalma hocam hayırlı olsun ufak ufak biriktir aman 10 doları geçme benimde 14*15 birikince attı banı admin.. 4 dolarıda yarışmadan verdi güya :D

İkimizin basıına gelen aynı sey snaırım :) admini 10$ ve üstü aşıyor :) :g :g

yingyang16

Gokovic ve Tolgacan geçmiş olsun :S

Bugünde ilk reklama eklemiş  :D bu kadar da olmaz ki (d)

Bugün reklam tıklayacak olan arkadaşlar dikkat etsin ;)

bilalyuzugullu

ben çok dikkat ettiğim için hesap neyin kalmadı ortada  (d) (d) (d)  ama ban yemeden önce purshe deki 1 dolara ptcbox reklamı verebilmiştim ve 1 ref geldi  (p) (p) (p)  züğürt tesellisi olsun artık buda  :g
filmsizkalma nın ödemesi hayırlı; banlananlara da geçmiş olsun  (d) (d) (d)

tolgacan86

müjdemi isterim admin değişmiş cheat olayı kalkmış.. hesabımın aktif olması için ticket attım bakalım ne olacak :)

FilmsizKalma

Sitede köklü değişikler olmuş, admin mesaj atmış.
Ortak ferlan ayrıdlık beğenmedim felan.Hile bağlantılar gitti.Premiumlar değişti. Ödemeler değişti.
Sınır koymuş 1 3 5 7... diye giden :D
Kapatır yakında siteyi :D:D:D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 31 Mart 2012, 02:20:48
müjdemi isterim admin değişmiş cheat olayı kalkmış.. hesabımın aktif olması için ticket attım bakalım ne olacak :)

Yaa inanmayın arkadaşlar :) Site kim ki admin değişsin.. el değiştirsin :)
Çok göze batınca yaptıkları, böyle birşeyi uydurmuşlardır işte :)
Bir sürü ödeme alacak kişi de reklama kaydırdı zaten parasını, biraz nefes almış oldular :)

Neyse, benden uyarması :)