Adblock Plus - Reklam Engelleme Eklentisi

Başlatan AnilK, 23 Mart 2012, 07:23:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

AnilK

Firefox ve Chrome tarayıcıları için güzel bir reklam engelleme eklentisi. İzin vermediğiniz sitelerdeki rahatsız edici reklamların görünmesini engelliyor.

http://adblockplus.org/en/

gokovic

Güzel paylaşim hocam teşekkürler.
Birde örnegin bu neoda reklam veya adprize tıkladıgmıza acilan videoları engelleme olayı yokmu. butun ptc sitelri için gecerli yani. sürekli video açiliyor.

TwofuN

Alıntı yapılan: gokovic - 24 Mart 2012, 22:21:12
Güzel paylaşim hocam teşekkürler.
Birde örnegin bu neoda reklam veya adprize tıkladıgmıza acilan videoları engelleme olayı yokmu. butun ptc sitelri için gecerli yani. sürekli video açiliyor.
:y chrome kullanıyorum :D

TwofuN

teşekkürler hocam ama siteleri eklememiz gerekiyor mu? yoksa açılan her sitedeki video,flash içeriklerini engelliyor mu?
edit: neobux reklamlarının onaylanmasını da engelliyor

ElisaMcCline

beyaz listesi var.. oraya neobux ı eklemelisin. Ve başka hangi site lazımsa..
İçerde dönen sayfalar başka sitelerden geldiği için onları engelleyecektir. Ama neobux dakilinde olanlarda sorun olmayacaktır.

gokovic

Alıntı yapılan: TwofuN - 24 Mart 2012, 22:50:24
teşekkürler hocam ama siteleri eklememiz gerekiyor mu? yoksa açılan her sitedeki video,flash içeriklerini engelliyor mu?
edit: neobux reklamlarının onaylanmasını da engelliyor

Hocam denenizmi çalişiyorsa sistem bende kurayım.

AnilK

Adblock'ta da sayfada açılan videonun veya flashın üzerine gelince çıkan "engelle" butonu ile özel süzgeç ekleme özelliği var. Oradan engellenebiliyor istemediğiniz içerikler.

gokovic

Alıntı yapılan: elisamccline - 24 Mart 2012, 23:32:13
beyaz listesi var.. oraya neobux ı eklemelisin. Ve başka hangi site lazımsa..
İçerde dönen sayfalar başka sitelerden geldiği için onları engelleyecektir. Ama neobux dakilinde olanlarda sorun olmayacaktır.

Hocam çok işime yaradı gerçekten basitmişde kullanımı :)
neoyu ve adcrt yi beyaz listeye aldım sorunsuz bi tek onlarda açiliyor video suan digerlrnde cok rahat ettim valla :)
Sıkıntı yapanı beyaz listeye attınmı sorun yok  :y :y
Özelikle Clixsensede çok iyi oldu hiç bi video açilmiyor ama saniye dvm ediyor :)
Teşekkürler. :y