İthalat yatırım grubu V2

Başlatan ata07, 26 Nisan 2016, 19:02:19

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

utkuberk

saygılar @ata07 28 nisanda 1200 tl ödemiştim 28 haziranda 2 ay doluyor önceden plan yapacağımdan dolayı, bitcoin madenciliğine yatırım yapacam 28 haziranda ödememi yapabilecekmisiniz saygılar selamlar kusura bakmayın hatırlattığım için.

utkuberk

utkuberk

kendime göre ödeme planı yapacağımdan
@ata07 den cevap bekliyorum.

ata07

Alıntı yapılan: utkuberk - 24 Haziran 2016, 09:14:27
kendime göre ödeme planı yapacağımdan
@ata07 den cevap bekliyorum.

Hocam merhaba foruma giremedim kusura bakmayın iletileriniz hakkında yeni bilgim oldu.

Ödemeniz konuda geçtiği üzere ödeme tarihinden max 7 gün içinde ödenecektir. Aceleniz var sanırım yatırımlar için, bu süreyi olabildiğince kısa tutacağım.

utkuberk

teşekkür ederim bilgilendirme için @ata07

utkuberk

yaptığım yatırım söylenen günde tam saatinde geliri ile birlikte tamamı tarafımdan alınmıştır  :y @ata07 sana ilginden dolayı teşekkür edip bol kazançlar dilliyorum
@ElisaMcCline hocamızada yatırım konusunda bana önceliği verdiği için teşekkür ediyorum. saygılar selamlar ikinizede.  (a)  (spk)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: utkuberk - 29 Haziran 2016, 15:26:37
yaptığım yatırım söylenen günde tam saatinde geliri ile birlikte tamamı tarafımdan alınmıştır  :y @ata07 sana ilginden dolayı teşekkür edip bol kazançlar dilliyorum
@ElisaMcCline hocamızada yatırım konusunda bana önceliği verdiği için teşekkür ediyorum. saygılar selamlar ikinizede.  (a)  (spk)

Her iki tarafa da hayırlı olsun :)

@ata07 ,
Konu tamam mı, devam edecek misin ? , kapatalım mı ?

ata07

Arkadaşlar 7 paket açıyorum şuanda almak isteyen arkadaşlar benimle iletişim kurabilir ;)

recyclix51

Merhaba hocam @ata07  hepsini almak istiyorum .  Önceki yatırım şartları geçerli değil mi ve yatırım sizin garantiniz altında

ata07

Alıntı yapılan: recyclix51 - 23 Eylül 2016, 09:10:58
Merhaba hocam @ata07  hepsini almak istiyorum .  Önceki yatırım şartları geçerli değil mi ve yatırım sizin garantiniz altında

Evet hocam tabi ki tüm yatırım gruplarımda olduğu gibi bu grupta da paranız benim güvencem altında hiç bir grubumuz da sorun olmadı ;)