UltimateRevShare - (SCAM)

Başlatan tarıker, 28 Nisan 2016, 22:59:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tarıker

[spoiler][/spoiler]

Son para çekimlerimi ekledim. Site yeni güncellemelerin ardından eski düzenine girdi. Üyelik ücreti 10 usd oldu.

devil_inside

site para vermeyi kesti 3 gündür reklamlara tıklatıyor ama parada artış olmuyor yatırmayın siteye para.

tarıker

Alıntı yapılan: devil_inside - 01 Haziran 2016, 11:17:09
site para vermeyi kesti 3 gündür reklamlara tıklatıyor ama parada artış olmuyor yatırmayın siteye para.

Kardeş, son bilgilendirmeyi okumadın galiba;

Siteye yatan paraların Üçte ikisinden çoğu üyelere geri dağıtıldı. Yani siteden para çıkışı çok fazla oldu. Bu işin sonunu getiremeyecekleri için, pazar günü yeni lansman yapacaklar. Yeni paketler; 5 dolarlık ve % 40 kazandıracak. Günlük ROI % 3 olacak. Siteyi daha uzun süre ayakta tutmayı amaçladıklarını söylemişler. Zaten dikkatli okusaydın anlardın kardeşim; paketler pazar gününe kadar işlemeyecek ve para çekimi yapılamayacak. Eğer bu sitenin üyesiysen bunlardan haberin olması gerekirdi.Şuan siteye para yatırmanız tavsiye edilmez. Pazara kadar bekleyin. 8)

devil_inside

saol kardeş %12 den %3 e düştüyse gidicidir zaten :D:

tarıker

Alıntı yapılan: devil_inside - 01 Haziran 2016, 13:30:13
saol kardeş %12 den %3 e düştüyse gidicidir zaten :D:

Gitse şimdiye giderdi. Son 1 ay boyunca ayakta kalmak için herşeyi yaptılar. Ödemeleri hiç aksatmadılar.Gidip gitmeyeceğini göreceğiz.

Mucahid

15 dolar çekim yapmıştım dün.Bugün ödendi diye bir mail geldi.Kontrol ettiğimde 30 dolarlık bir ödeme olduğunu farkettim. :D

cocoextra

Site gidiyor arkadaşlar ödemeleri alamayanlar var,  fonlar durdu,,  içeride yatırımı olanlar şanslarını denesinler

tarıker

Alıntı yapılan: cocoextra - 06 Haziran 2016, 23:12:53
Site gidiyor arkadaşlar ödemeleri alamayanlar var,  fonlar durdu,,  içeride yatırımı olanlar şanslarını denesinler
Siteye yatırım tavsiye edilmez. Yeni bir yapilanmaya girdiklerini iddaa ediyorlar. Buda birkaç bin kişiyi daha dolandırırsak kârdır mantığı...

cocoextra

admin   paraları  toplayıp  tüydü   (scm)

tarıker

Alıntı yapılan: cocoextra - 28 Haziran 2016, 22:17:55
admin   paraları  toplayıp  tüydü   (scm)

Böyle olacağı belliydi. Gidişatı o yöndeydi yine iyi dayandilar