Adcrt.org Ödemeleri (SCAM)

Başlatan yingyang16, 24 Mart 2012, 14:12:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gokovic

3. Ödemeyide aldım. İnstant.
Gerçekten güzel site.  :y

universitely76

ödemeleriniz hayırlı olsun arkadaslar :-)
Bilal abi ist'da nereye geldiydin sen, ödemeyi kutlamak için ziyaretine geleyim :g
Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Hayırlı olsun Bilal ve Gokovic :)

Bilal, Sen dün ödeme alınca, arızaya geçti site :D yavaş yahu :D

FilmsizKalma

Ödemen hayırlı olsun Gokovic:)

bilalyuzugullu

ödemen hayırlı olsun gokoviç  :)  güle güle harca  :y

universitely kimse izimi bulamasın diye sürekli yer değiştiriyorum  :g

hocam çeker çekmez arızaya sebep olmiim diye hemen 100$ da geri yatırmıştım halbuki ama  (d) (d) (d)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 05 Mayıs 2012, 17:57:00
hocam çeker çekmez arızaya sebep olmiim diye hemen 100$ da geri yatırmıştım halbuki ama  (d) (d) (d)

Kasayı uzakta biryerde saklıyorlar o zaman :)i, sabaha açıldı ödemeler :D Yol uzunmuş :D

arnutwowew

benimde siteye güvenip artı bende 6 aylık ultimate üyelik alıp 4000 4500 arası refe çıkıp kazanmak istiyorum
her 400 adet ref alımında kademeli artış var
acaba aldığınız 400 adet reflere  nekadar verdiniz hesap yapmak için bilgi verirmisiniz 

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: arnutwowew - 05 Mayıs 2012, 18:12:30

benimde siteye güvenip artı bende 6 aylık ultimate üyelik alıp 4000 4500 arası refe çıkıp kazanmak istiyorum
acaba aldığınız 400 adet reflere  nekadar verdiniz hesap yapmak için bilgi verirmisiniz 

Ödemeniz hayırlı olsun.
Stats sayfasında henüz çok detay yok ama toplam cepten çıkan rakam vs gibi bilgiler mevcut.
http://www.gelirkapisi.com/istatistikleriniz/adcrt-stats/

Sonuçta bunların hepsi 18 gün kadar bir zamanda çıktığı için çok da minik detaylara takılmadık her bir ödeme için.
Yeterli gelmezse, daha çok detay da verebilirim. Bir bakın önce bilgilere siz.

Bilal 3 tane 100$+ cashout yaptı ancak onları zaten içeri de yatırdı, ben sadece 1 tane denemek için cashout yaptım 100$ ve onu içeri yatırdım.
Hesapların ikisi de paralel gidiyor, biribirinden farkı yok yani şu anda.

arnutwowew

Alıntı yapılan: elisamccline - 05 Mayıs 2012, 18:22:16
Alıntı yapılan: arnutwowew - 05 Mayıs 2012, 18:12:30

Ödemeniz hayırlı olsun.
Stats sayfasında henüz çok detay yok ama toplam cepten çıkan rakam vs gibi bilgiler mevcut.
http://www.gelirkapisi.com/istatistikleriniz/adcrt-stats/

Sonuçta bunların hepsi 18 gün kadar bir zamanda çıktığı için çok da minik detaylara takılmadık her bir ödeme için.
Yeterli gelmezse, daha çok detay da verebilirim. Bir bakın önce bilgilere siz.

Bilal 3 tane 100$+ cashout yaptı ancak onları zaten içeri de yatırdı, ben sadece 1 tane denemek için cashout yaptım 100$ ve onu içeri yatırdım.
Hesapların ikisi de paralel gidiyor, biribirinden farkı yok yani şu anda.

teşekkürler incelemeye aldım

spacegirl

Herkesin ödemeleri hayırlı olsun, güle hüle harcayın :)

Bu da benim ilk ödemem :)