Payeer Kart

Başlatan murratt, 04 Mayıs 2016, 08:16:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

iyiortak

@cocoextra 
Alıntı yapılan: cocoextra - 01 Kasım 2016, 21:17:31
TEB ten denemeni öneririm, neteller card kullanırken çekimi döviz olarak yapıyordum baya fark ediyordu

Eyvallah önerin için sağolasın. TEB ile Kuveyt Türk'ü biliyorum ama bulunduğum ilçede sadece Ziraat Bankası ve iş bankası nın da sadece  bankamatiği bulunuyor! İl e gidersem ancak...

nebu

@iyiortak tekrardan hayırlı olsun :) 2019 görünüyor kartta. Fena değilmiş süresi. Ben de başvurayım bari ;)

nOd

Yeni kartiniz hayirli olsun , iyi gunlerde gule gule kullanin , bol kazanclar...

iyiortak

@nebu Bence de hemen başvurmalısın. Gerçekten çok iyi... @nOd çok teşekkürler darısı sizlerin de başına :)

Dostkam

Sanal Kartı İşaretleyince Ücret Ödüyormuyuz Yine 0.5$ Yazıoda

iyiortak

@Dostkam
Alıntı yapılan: Dostkam - 03 Kasım 2016, 03:50:30
Sanal Kartı İşaretleyince Ücret Ödüyormuyuz Yine 0.5$ Yazıoda

Hatırlamıyorum ama o civarda olabilir sisteme girersem gün içinde yazarım bu iletiye.. Dün gece arkadaşın getmyads hesabına tanımlayıp 20$ göndermiştik bugün payeer hesabına geçmiş kart başvurusu yapacağım onun adına o zaman bakarım ..

Dostkam

Alıntı yapılan: iyiortak - 03 Kasım 2016, 12:58:32
@Dostkam
Hatırlamıyorum ama o civarda olabilir sisteme girersem gün içinde yazarım bu iletiye.. Dün gece arkadaşın getmyads hesabına tanımlayıp 20$ göndermiştik bugün payeer hesabına geçmiş kart başvurusu yapacağım onun adına o zaman bakarım ..

peki hocam çok teşekkür ederim :)

Futurenet

nebu

Alıntı yapılan: iyiortak - 02 Kasım 2016, 14:18:01
@nebu Bence de hemen başvurmalısın. Gerçekten çok iyi... @nOd çok teşekkürler darısı sizlerin de başına :)

Başvuruda bulundum bugün :) Gelince haberdar ederim :g

omerfa27

Dün başvurdum payeer mastercard'a teşekkür ederim bilgilendirme için de:)
ve mektup olarak geldi zaman posta kutusuna mı yoksa kapıyamı geliyor ve aldıkdan sonra neler yapmam lazım onuda yazarsanız seviniirm ?  O:-)