Payeer Kart

Başlatan murratt, 04 Mayıs 2016, 08:16:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hasan09a

Payza kartını 30 Aralık'ta sipariş verdim o kartta gelmedi her 2 kartın gelmesini bekliyorum

1601yy

Alıntı yapılan: hasan09a - 24 Ocak 2017, 19:17:51
Payza kartını 30 Aralık'ta sipariş verdim o kartta gelmedi her 2 kartın gelmesini bekliyorum

23 aralık..
önce benimki gelsin.. sizinki sonra hocam.. :)
galiba birisi 40 günde geldi yazmıştı... sayıyorum Payeer!!! bi haftan kaldı :P

sehmus

Alıntı yapılan: 1601yy - 25 Ocak 2017, 01:09:50
23 aralık..
önce benimki gelsin.. sizinki sonra hocam.. :)
galiba birisi 40 günde geldi yazmıştı... sayıyorum Payeer!!! bi haftan kaldı :P
hocam benim 2,5 aydır gelmedi.Mail attım yolladık diyorlar..Ne yapmalıyım sizce?

hasan09a

Ben kart gelmediği için yatırım yapmaya korkuyorum. eğer 15 gün daha bekleyeceğim gelmezse DHL seçeneğini seçerek yeni bir kart başvurusu yapacağım 30 doları gözden çıkaracağım.

1601yy

bugün geldi :)
33. gün.
adres istanbul olduğu için çabuk gelmiş de olabilir.
bence bekleyin yada pttye sorun..

hasan09a

zarfın üzerinde takip numarası varmıydı. gümrüktemi yoksa farklı sebeplerdenmi geç geldiğine bakabilirmisiniz. bende merak ediyorum neden bu kadar gecikiyor bu teslimatlar.

serdar5418

Beyler payeer çekme limiti nedir onaylı hesap için banka havalesi için yani. Birde banka yoluyla havale yaptığımzda dolar hesabımızla kaç gnde payeere geçiyor ? Hepinizden Allah razı olsun.

hasan09a

İyi akşamlar. payeer kartı gelen arkadaşlardan karta para yüklemeyi deneyen oldu mu. payeer hesabına banka havbalesi yerine payeer masterkart yardımıyla para transferi yapılıyormu. lütfen deneyen varsa paylaşsın. ($$) ($)

serdar5418

Alıntı yapılan: hasan09a - 31 Ocak 2017, 23:12:14
İyi akşamlar. payeer kartı gelen arkadaşlardan karta para yüklemeyi deneyen oldu mu. payeer hesabına banka havbalesi yerine payeer masterkart yardımıyla para transferi yapılıyormu. lütfen deneyen varsa paylaşsın. ($$) ($)

Payeer kartla sadece para çekebilirsin. Yükleme olmuyor maalesef.

hasan09a

iyi günler 2 ocak tarihinde via standart delivery yoluyla gönderilen payeer kartım hala elime geçmedi. mail attım 2 - 5 hafta arasında teslim edildiğini bildirdiler. takip numarası olmayan postaların akıbetini nasıl öğrenebiliriz.