Mobrog - Anket Sitesi ( DEVİR EDİLEBİLİR )

Başlatan Futurenet, 04 Mayıs 2016, 12:46:32

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Futurenet

Alıntı yapılan: srcn86k - 02 Nisan 2017, 14:38:20
Arkadaşlar Payoneer ödeme yöntemini eklesinler en garanti ve güzeli bu paranızı atmden kartla çekersiniz birçok firma payoneer kullanıyor clickbanktan clixsenseye kadar yaygın bir yöntem mail atıp söyleyin
bitcoini önerdim ben bakalım bilmiyorum artık nasıl olur

srcn86k

Alıntı yapılan: Futurenet - 02 Nisan 2017, 20:35:57
bitcoini önerdim ben bakalım bilmiyorum artık nasıl olur
O da güzel evet olur inşallah hadi bakalım ya  (spk)

Futurenet

Bir benim dememle olmuyor  :m ne kadar çok talep edilirse ona göre hareket ederler dizlerde mail atın arkadaşlar katkınız olsun bitcoin çok hızlı payeer payza veya diğer desiklerinizi yazark iletin lütfen

Futurenet

[spoiler]I can see that your payout was not successful. I have put the money back in your MOBROG account. Do not cash out. We are testing different payment methods and inform you, as soon as we have implemented a new payout solution.
[/spoiler] cevap geldi geri dönüş olmuş

srcn86k

Alıntı yapılan: Futurenet - 03 Nisan 2017, 15:58:25
[spoiler]I can see that your payout was not successful. I have put the money back in your MOBROG account. Do not cash out. We are testing different payment methods and inform you, as soon as we have implemented a new payout solution.
[/spoiler] cevap geldi geri dönüş olmuş

Yakında yeni bir ödeme yöntemi koyacaklarmış

Futurenet

Evet bugün bana mail de geldi  (spk)

srcn86k

Futurenet

Üyeliğinizi devam ettirdiğiniz için teşekkür ederiz yeni ödeme için ekiple düşünüyoruz gibi birşeyler yazılıydı bekliyoruz bakalım artık kısa sürede gelirse iyi olur

ilkercgul

Daha önce bakiyemdeki paranın mobil hattıma aktarılmasını istemiştim birkaç gün içerisinde yükleme yapıldı.Geçtiğimiz günlerde tekrar ödeme limitine ulaştım ve talepte bulundum ancak numara geçerli değildir diyor.Numaranın başına 0 koyarak denedim param hesabıma tekrardan aktarıldı.2017-04-14 ve 2017-04-18 tarihlerinde yapmış olduğum ödeme talepleri reddedildi.Bu tarihlerde ön ödemeli hattına yükleme talebinde bulunan ve olumlu sonuçlanan var mı,cep telefonu numaranızı hangi formatta girdiniz?

Futurenet

Alıntı yapılan: ilkercgul - 21 Nisan 2017, 02:00:31
Daha önce bakiyemdeki paranın mobil hattıma aktarılmasını istemiştim birkaç gün içerisinde yükleme yapıldı.Geçtiğimiz günlerde tekrar ödeme limitine ulaştım ve talepte bulundum ancak numara geçerli değildir diyor.Numaranın başına 0 koyarak denedim param hesabıma tekrardan aktarıldı.2017-04-14 ve 2017-04-18 tarihlerinde yapmış olduğum ödeme talepleri reddedildi.Bu tarihlerde ön ödemeli hattına yükleme talebinde bulunan ve olumlu sonuçlanan var mı,cep telefonu numaranızı hangi formatta girdiniz?
hocam mail atınız hemen düzeltirler benim numaram +9050.... Gibi birşeyler yazınız Türkiye de vodafone hattına yüklüyor tek diğerleri olmuyor