Buximple Stats SCAM

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2011, 23:18:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Alıntı yapılan: enderege - 28 Mayıs 2011, 20:04:47
Bu gidişle 170 refden fazla alamyacağım herhalde. Statslarda hep 170 refle gidecek gibi. Geçenlerde de ref problemi vardı. ben zar zor 30 ref bulup almıştım hemen. Neden aldıysam! ertesi gün bot a  geçildi ref sorunu çözüldü. Ama ben 170 refde kalmıştım. Şimdide bana 3-5-10 ref teklif ediyor. Bu sefer almayacağım. Bir iki gün bekleyeceğim.

Sorun devam ediyor. Maksimum ref kiralama: 10 Adet.  Karlı iş!
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

karizmatik34

enderege

Alıntı yapılan: karizmatik34 - 29 Mayıs 2011, 20:11:40
10 ref aldım gitti ???

Hayırlı olsun. Ama 7 gün ref alamayacaksınız. Yarın ref alımı 100 e çıkarsa diye bende bekliyorum.

enderege

Bu arada günlük istatistik takibi yapan varmı aramızda? Forumda bazı yazılar var. Ref tıkı gelirim 0.005$ a düştü diyenler var. Bence sizlerde hesap yapın. Bakalım durum öylemi? Bende değil ama!

yingyang16

Buximple da 100 ref paketleri gelmiş  :D Bugün aldım ;D

universitely76

Alıntı yapılan: enderege - 29 Mayıs 2011, 21:29:37
Bu arada günlük istatistik takibi yapan varmı aramızda? Forumda bazı yazılar var. Ref tıkı gelirim 0.005$ a düştü diyenler var. Bence sizlerde hesap yapın. Bakalım durum öylemi? Bende değil ama!

ref sahibi olmadığım için tam bilmiyorum ama standart üyelerin tık değerleri 0,005'e düşürüldü :-[

Site ayakta kalmanın hesaplarını yapmaya başladı, mind admini olmasa batmasını beklemeye koyulacağım ama buranın batması mind'in değerini de doğrudan etkileyeceğini düşünürsek burayı batırmak istemeyeceklerdir  :-\
Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Sorun şu ki.. batmasa da avg leriniz artık yarısı kadar karşılık getirecek.
Ref fiyatları 2 katına çıkmış gibi oldu. Bu bir daha yatırım alamayacak demek... Şimdiden geçmiş olsun.. bence alabildiğinizi alarak uzaklaşın siteden.

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 30 Mayıs 2011, 18:33:55
bence alabildiğinizi alarak uzaklaşın siteden.

01.06.2011 de ödeme alacağım. Bu para alımından sonra mindde düzelme olmazsa disputeyi açacağım. Aslında şimdi bile açmalıyım ama buximplede bana gıcıklık yapılmasından korkuyorum. O nedenle biraz bekleyeyim düşüncesindeyim.
Mind forumunda ödeme hakkında  en ufak bilgi verilmiyor. Ödeme kanıtları yeniymiş gibi yayınlanıyor. Sanki admin boşvermiş gibi bir hava hissediyorum.

enderege

Alıntı yapılan: yingyang16 - 30 Mayıs 2011, 12:23:48

Evet refler gelmiş. Ama ben 30 adet almayı uygun buldum kendime ve 200 refde kalacağım bir müddet.

karizmatik34 
Sizde dün 10 ref aldığınız için bugünkü furyayı kaçırdınız.  :(

karizmatik34

Alıntı yapılan: enderege - 30 Mayıs 2011, 22:01:27
Alıntı yapılan: yingyang16 - 30 Mayıs 2011, 12:23:48

Evet refler gelmiş. Ama ben 30 adet almayı uygun buldum kendime ve 200 refde kalacağım bir müddet.

karizmatik34 
Sizde dün 10 ref aldığınız için bugünkü furyayı kaçırdınız.  :(
:( evet kaçırmışım ama olsun bugün ödeme talebi ile yatırımımı çıkarmış olacağım  :)herşeyde bir hayır vardır ;)