Ticaret Yatırım Grubu

Başlatan celomania, 12 Mayıs 2016, 15:50:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bozkurt88

@celomania grubu açtığında yurtdışında idim. Grubu oluşturmuşsun haberim olmadı. Kısmet diyelim. Umarım ilerleyen dönemde çalışabiliriz. Hayırlı ve bol kazançlı günler dilerim. :)

celomania

Alıntı yapılan: Bozkurt88 - 21 Eylül 2016, 15:35:20
@celomania grubu açtığında yurtdışında idim. Grubu oluşturmuşsun haberim olmadı. Kısmet diyelim. Umarım ilerleyen dönemde çalışabiliriz. Hayırlı ve bol kazançlı günler dilerim. :)

Hoşgeldiniz hocam  :y
Üstad çok uzun süre askıda kaldı konu, mesajlardan görebilirsin ama maalesef başlamak durumunda olduğumuzdan mevcut durum ile başladık :( Dediğiniz gibi kısmet artık diğer gruplara.

celomania

Arkadaşlar merhabalar hepinize. Grup sessiz kalmış onu bozalım istedim :)

@recyclix51
@peaceriver
@gezgin3506
@strenergy
@volkanaydinli
@utkuberk
@cocoextra
@varidat
@silver
@master21
@celalibo

Haftaya pazartesi 1 aylık süremiz doluyor. Belki yatırımını çekmek isteyen arkadaşlar olur düşüncesi ile her ay dolumunda soracağımı ilk mesajlarda belirtmiştim. Buradan hareketle 02 EKİM itibari ile yatırımını çekmek isteyen arkadaşımız var ise yatırımını gönderebilirim.

@peaceriver arkadaşımızla telde görüştük onun talebini aldım. Geçmiş olsun diyorum buradan arkadaşımızada :(

Ayrıca grup içi gün yapma işine de 02 Ekim itibari ile başlayalım derim.
Gün için şu an ilk şart yatırım süresi boyunca grupta kalmayı taahhüt etmek.
Zira yatırımcının ve güne katılan arkadaşlarımızın aklında "ben gün parasını gönderdim acaba başkaları da bana gönderecek mi" şüphesi kalmamalı. Bunun içinde gruptaki yatırım ve ben kendim garantör olucam. Günde en son sıradaki kişide ben olucam. Diğer sıralama kura ile belirlenecek.
Katılım ve taahhüt bildirimleri sonunda miktar ve süre katılımcı sayısına göre ayarlanacak.

Bunun haricinde sorusu olan arkadaşlar varsa yardımcı olmak için buralardayım:) Görüşmek üzere... :y

recyclix51

Hocam ben sadece kârı almak istiyorum onun dışında da grup bitene kadar Allahın izniyle burdayım  güne de katılırım sorun yok sizden bir önceki sırada benim olursa olur

cocoextra

@celomania hocam benim yatırımımda içerde kalabilir benden yana problem yok  :y
Gün olayına gelince aklıma takılan "ben gün parasını gönderdim acaba başkaları da bana gönderecek mi" sorusunada zaten değinmişsiniz. Garantör siz olduktan sonrada hiç bir sıkıntı yok, onada varım.
Hakkımızda hayırlısı olsun  (spk)

silver

1 ay yine hızlıca geçmiş :) Yoğun olduğumdan eskisi kadar foruma bakamıyorum. Sadece buraya gün içerisinde göz atabiliyorum. Bende öncelikle şunu söyleyeyim bir sıkıntı olmadığı sürece inşallah grup bitimine kadar burada olacağımı belirteyim. Böyle güzel grup hiç bırakılır mı :) Bunun dışında kâr kısmını çekme imkanımız varsa sadece onu talep etmek istiyorum. Gün olayı için ilerleyen günlerde bir takım hesap işlemlerinden sonra karar verebileceğimi zannediyorum. Şuan için bu konuda net bir şey söyleyemem.

Emeğiniz ve çalışmalarınız için ayrıca teşekkürler ve kolay gelsin :)

celomania

@recyclix51 hocam talebiniz alındı.  :y
@cocoextra hocam aslında garantör ben olmamdan ziyade yatırımcının içeride kalan yatırımı. Yani garantör olan yatırım. Ben daha çok emanetçi gibi oluyorum :)
@silver hocam yine şımartıyorsunuz beni. Övgüler için teşekkürler  :-[ Pazartesiye kadar vaktimiz var zaten. Ayrıca talebinde alındı hocam  :y

peaceriver

Hocam iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim :)
Yurtta sulh cihanda sulh

varidat

Benim aynen devam edebılır

strenergy

Bende aynı şekilde devam edeyim  (a)
Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]