Ticaret Yatırım Grubu

Başlatan celomania, 12 Mayıs 2016, 15:50:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

celalibo

devam hocam sonuna kadar :)
bu arada işler sadece bilgisayar parçaları üzerine mi? telefon falan gibi şeyler de var mı? merak ettim de

celomania

Alıntı yapılan: celalibo - 15 Aralık 2016, 18:50:30
devam hocam sonuna kadar :)
bu arada işler sadece bilgisayar parçaları üzerine mi? telefon falan gibi şeyler de var mı? merak ettim de

Yok hocam, telefon değil tablete bile çok bulaşmıyorum. Önümden yemeye çalışıyorum :) Telefon başka bir dünya. Çok oynak ve riskli olarak düşünüyorum. Parçası, tamiri imei, müşteri memnuniyeti falan başka bir dünya o :)

celalibo

Alıntı yapılan: celomania - 15 Aralık 2016, 19:42:34
Yok hocam, telefon değil tablete bile çok bulaşmıyorum. Önümden yemeye çalışıyorum :) Telefon başka bir dünya. Çok oynak ve riskli olarak düşünüyorum. Parçası, tamiri imei, müşteri memnuniyeti falan başka bir dünya o :)
aslında telefon tamirinde iyi iş vardı. en azından ben yaparken :) eski telefonları toplayıp parçaları takardık. hoparlör değişimi özellikle. ama eski tip telefonlar zamanında. bu akıllı telefonlar bu kadar yaygınlaşmamıştı o zamanlar. bu işleri yaptığım zamanlar en akıllı telefon nokia 5800. sonrada çok karışmaya başladı işler. dükkanı kapatıverdim ben de :D

gezgin3506

hocam ben de vadesi geldiğinde kar payımı alarak devam edebilirim sorun yoksa.

celomania

Alıntı yapılan: celalibo - 15 Aralık 2016, 19:47:57
aslında telefon tamirinde iyi iş vardı. en azından ben yaparken :) eski telefonları toplayıp parçaları takardık. hoparlör değişimi özellikle. ama eski tip telefonlar zamanında. bu akıllı telefonlar bu kadar yaygınlaşmamıştı o zamanlar. bu işleri yaptığım zamanlar en akıllı telefon nokia 5800. sonrada çok karışmaya başladı işler. dükkanı kapatıverdim ben de :D

:) Aynen öyle işte. Akıllı telefon işleri çok karışık ve bildiğin baş ağrısı. Bulaşmayım dedim en güzeli.

@silver ve @gezgin3506 taleplerinizi yazdım arkadaşlar  :y

master21

getpaidonlin

Merhaba,

Öncelikle herkesten özür dilerim. Forumda çok yeniyim. Yeni bir konu açmak istiyorum ancak nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

celomania

Alıntı yapılan: getpaidonlin - 23 Aralık 2016, 10:19:42
Merhaba,

Öncelikle herkesten özür dilerim. Forumda çok yeniyim. Yeni bir konu açmak istiyorum ancak nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

Hoşgeldiniz.
Konu hakkında @strenergy arkadaşımız ile irtibata geçebilirsiniz. 

celomania

@silver ve @gezgin3506 arkadaşlar kar paylarınız gönderilmiştir. Bilginize  :y

gezgin3506

ödeme alınmıştır. Teşekkür ederim hocam.  (ok)