Ticaret Yatırım Grubu

Başlatan celomania, 12 Mayıs 2016, 15:50:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Extraloob

Alıntı yapılan: celomania - 29 Temmuz 2016, 12:17:00
Hocam grup tamamlanmak üzere. Eylül başı gibi yeni alım için tekrar bir grup açmayı düşünüyorum. O grup için davet edebilirim sizi :)
Uyar hocam oraya katılırım.

varidat

Ben de katılabılırım yer olursa

Alıntı yapılan: celomania - 29 Temmuz 2016, 12:17:00
Hocam grup tamamlanmak üzere. Eylül başı gibi yeni alım için tekrar bir grup açmayı düşünüyorum. O grup için davet edebilirim sizi :)

master21

Ben de en başından beri takip ediyorum diğer gruplardaki sıkıntılardan dolayı şüpheyle yaklaşmıştım ancak gördüğüm kadarıyla forumda açılmış en iyi yatırım gruplarından biri,konu sahibi arkadaş sürekli bilgilendirme yapmış ve gayet nezih bir ortam yaratılmış ve verilen sözler harfiyen tutulmuş,bir dahaki olursa ben de katılmak isterim.. tebrik ederim ve başarılarınızın devamını dilerim.

celomania

sağolasın @master21 hocam iyi dilekleriniz için. Daha bitmedi, inşallah sağ salim biter o zaman övgülere layık oluruz. :)
Konuda da belirttiğim gibi çalışmanın yarısı kar amaçlı ve menfaatimiz içinse, diğer yarısı da tamamen etkinlik olsun, güzel bir sinerji olsun amaçlı. Hizmet sektörü tecrübeside olduğundan zaten bir iş tatmin ve memnun edici ise kendisini pazarlar. Talep doğurur. Sağolsun bir çok arkadaş iyi dileklerini paylaştı ama daha görev bitmedi dediğim gibi :)

celomania

Konu çok sessiz kalmış :) Harekette bereket vardır, bari konuyu kendi kendime canlandırayım  (dns)

elvin85

Alıntı yapılan: celomania - 07 Ağustos 2016, 15:47:04
Konu çok sessiz kalmış :) Harekette bereket vardır, bari konuyu kendi kendime canlandırayım  (dns)
Merhaba, ben de katkıda bulunayım

celomania

Haydi o zaman oturmaya mı geldik buraya  (dns) (dns) Kurtlarını dökmek isteyenleri piste alalım (dnsz)

cocoextra

@celomania hocam enerji süper  valla  :)  normalde  sizin  susup  bizim  konuşmamız  lazım  neoldu bizim paralar  falan  diye  :m

bu işin sonu  şirket kurmaya  kadar  gider  söyleyim  8)

celomania

Alıntı yapılan: cocoextra - 07 Ağustos 2016, 16:46:34
@celomania hocam enerji süper  valla  :)  normalde  sizin  susup  bizim  konuşmamız  lazım  neoldu bizim paralar  falan  diye  :m

bu işin sonu  şirket kurmaya  kadar  gider  söyleyim  8)

-:)) -:)) Hani söylemeyim, yakışmaz dedim ama sen doğru yerden gördün olayı :) Uzun zamandır konu sessiz kalınca yanlış anlama ve süşphe olmasın diye konuyu bir hareketlendireyim dedim. Burada ve görevimizin başındayız hesabı ;)

utkuberk