Ticaret Yatırım Grubu

Başlatan celomania, 12 Mayıs 2016, 15:50:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bandanar

+1 hocam 500 lira ile katılım sağlayabilirim :)

bycasper

Sonunda  (p) bende bu gruba katılmayı canla bekliyordum. Miktar konusu tam belli değil galiba benim için para sorun değil, ben yüzde yüz katılıyorum

celomania

@zgebenli @bandanar üstadlar miktar kesin değil :) Katılım talep topluyoruz, katılıma göre o aralıkta olacak paylar. Listeye ekledim taleplerinizi.
@bycasper hocam talebini aldım  :y

bandanar

Alıntı yapılan: celomania - 19 Nisan 2017, 14:00:49
@zgebenli @bandanar üstadlar miktar kesin değil :) Katılım talep topluyoruz, katılıma göre o aralıkta olacak paylar. Listeye ekledim taleplerinizi.
Tamamdır çok sağolun :)

zgebenli

Alıntı yapılan: celomania - 19 Nisan 2017, 14:00:49
+1 diyelim o zaman hocam [emoji3]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

varidat

Benim artık bir sey yazmama gerek yok sanıyorum
Her zaman max rakam ile mevcut durumdayım

celomania

Alıntı yapılan: varidat - 19 Nisan 2017, 16:17:08
Benim artık bir sey yazmama gerek yok sanıyorum
Her zaman max rakam ile mevcut durumdayım

Evet hocam sizin yatırımlar çoktan roi olmuştu zaten. Sizler yatırımsız yatırım yapmış olacaksınız :D

Bozkurt88

@celomania hocam uzun zaman sonra grubunuza dahil olabilme fırsatı çıkmış hemen bende varım diyorum. :) Miktar önemli değil ne dersen kabulümdür. Max limitte girebilirim. Tek sorum şu olacak şuan tüm nakit likitem BTC, ETH, DASH olarak mevcut. Sen nakit mi isteyeceksin yoksa BTC kabul edecekmisin? Cevabına göre bir miktar bozdurma yapayım?

celomania

Alıntı yapılan: Bozkurt88 - 19 Nisan 2017, 18:02:41
@celomania hocam uzun zaman sonra grubunuza dahil olabilme fırsatı çıkmış hemen bende varım diyorum. :) Miktar önemli değil ne dersen kabulümdür. Max limitte girebilirim. Tek sorum şu olacak şuan tüm nakit likitem BTC, ETH, DASH olarak mevcut. Sen nakit mi isteyeceksin yoksa BTC kabul edecekmisin? Cevabına göre bir miktar bozdurma yapayım?

Hocam hepsi mümkün fakat TL olursa tabiki extra uğraşıdan kurtulmuş olurum :) Ayrıca şu an için birşey bozdurmanıza gerek yok. Daha toplama aşamasında değiliz.  :y Bu arada katılma talebinizi not alıyorum  (ok)

silver

+1 görünce dayanamadım bende +1 yazayım dedim +1 :P :))